Mitä mieltä HTS Besafe iZi Combi turvaistuimesta?

  • Viestiketjun aloittaja Tämänkö hankin?
  • Ensimmäinen viesti
[QUOTE="vieras";22287467]Voisitko kertoa, missä testissä ne ovat menestyneet ? Tuskin sellaista löytyy. Molemmat ovat välttävä arvosanalla esimerkiksi Autoliittojen Eurotest testeissä, jotka ovat Euroopan kattavimmat ja tiukimmat. Eli kuuluvat molemmat sinne heikoimpien joukkoon turvallisuudeltaan.[/QUOTE]

Jos sä vertaat niitä muihin ei-isofixillisiin selkä menosuuntaan testatuihin, ni on hyviä istuimia, kun katsoo vähän sitä, että mistä ne on saaneet niitä miinuksia. Jos esimerkiksi se on mielestäsi ison miinuksen arvoinen asia, että kankaat on hankala irroittaa pesua varten, niin silloinhan ne on huonoja molemmat.
Ja pitää ottaa myös huomioon se, että esimerkiksi yhdessä autoliiton testissä se xtp oli väärin asennettu. Takapenkillä se oli siinä testissä selkä menosuuntaan, mutta etupenkki ei ollut lainkaan paikoillaan.
 
Miinusta
Miinusta siitä että haittaa näkyvyyttä jos on oikean puoleisella penkillä takana. Eli kun katsoo oikealle kääntyessä että ei tule jalankulkijoita tai pyöräilijöitä alle niin penkki esti näkyvyyden. Olisi pitänyt luottaa vain sivupeiliin mutten osannut. Vaihdettiin penkki miehen (jolla pelien käyttö ei ole ongelma) autoon ja mulle takaisin Britax Secura.
 

Yhteistyössä