Haluatteko kuulla, kun joku puhuu viisaita EU:sta? Se ei ole Purra...

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija

Tervetuloa linjoille. Helppoa kuunneltavaa, jonka ymmärtää vaikka perussuomalaisilla aivoilla. Toki voi ottaa muutaman persukaverin mukaan, rinkirunkata ja miettiä samalla, miten saadaan lyötyä Venäjä- kiilaa keskusteluun
 
vierailija
EU kertoo itsestään tarinaa demokratian, rauhan, ihmisoikeuksien ja tasa-arvon vaalijana. Samaan aikaan esimerkiksi muuttoliikkeet, oikeusvaltion ongelmat ja turvallisuuspolitiikan kysymykset haastavat EU:n arvoja ja päämääriä. Onko EU:n omakuva edes oikea?
Kuka toimii EU:n arvoja vastaan ja kuka puolustaa niitä? Mitkä tarinat hallitsevat tällä hetkellä keskustelua Euroopasta ja miten tästä tarinasta taistellaan? Tarvitaanko EU:lle jonkinlainen uusi tarina tai idea?

Keskustelemassa Tiedekulmassa tiistaina 21.5. klo 17–18.30 ovat yleisen historian emeritusprofessori Heikki Mikkeli, tutkijatohtori Markus Ojalaja Eurooppa-tutkimuksen yliopistonlehtori Hanna Tuominen. Juontajana on Helsingin Sanomien toimittaja Emil Elo.

Keskustelu on osa Helsingin yliopiston ja Helsingin Sanomien EU-vaaleja taustoittavaa tapahtumasarjaa. Tiedekulmassa Helsingin yliopiston tutkijat tulkkaavat EU:n roolia, tulevaisuuden suuntaa ja vaaliasetelmia HS:n toimittajien Petja Pellin, Emil Elon ja Anni Keski-Heikkilän johdolla.
 
vierailija
Kansa todellakin olisi äänestänyt EU:n puolesta. Ja äänestikin.

Se on ainoastaan ne Putinin peräreikäsuomalaiset, jotka vaikuttaa perussuomalaisissa ja ovat eri näkemyksellä. Kukaan ei kiellä persuja tekemästä vaikka omaa reservaattia Kainuuseen.
 
vierailija
EU:n arvot on valkoisen rodun hävittäminen enkä yhdys siihen. En tunne EU:ta omakseni ja haluan erota siitä.
Olet kellonajasta päätellen sama kirjoittaja, joka nimitteli minua muutama minuutti sitten surkeita tarinoita sepustelevaksi mummoksi.
Olet tekstistäsi päätellen synkkä persoona. Kuin mörrimöykky, joka on kömpinyt luolastaan kirkkaaseen auringonpaisteenseen ihanana keväisenä sunnuntaiaamuna.
 
vierailija
Pitäisi todellakin perustaa reservaatteja perussuomalaisille
Joku ehdotti tällä palstalla persuille reservaattia Kainuuseen.
Tuskin siellä vakituisesti asuvat hihkuvat ilosta, jos sellaista hanketta aletaan tosissaan puuhata. Eikö joku itärajan liepeillä oleva tyhjä kansakoulu, sikala, navetta tai muu vastaava rakennus sopisi paremmin käyttötarkoitukseen? Niissä olisi puhdetoimintaa, jossa kunnostettaisiin kierrätystavaraa. Alueella Venäjä pitäisi huolen ettei nettiyhteydet toimi. Suomen ei enää tarvitsi tuhlata vähäisiä voimavarojaan nettitrollien kurissa pitämiseen. Joskus joku rohkea Ylen toimittaja luotiliivit yllään kävisi tekemässä raportin missä nyt mennään persureservaatissa. Vieläkö siellä palvotaan puhdasta suomalaista rotua ja kansallisperinteitä vai onko muiden maiden kulttuurit päässeet saastuttamaan jaloa aatetta?
 
vierailija

Yhteistyössä