Nam, kuulostaa hyvältäAlkuperäinen kirjoittaja A shadieeyah:pirtelöä.
puoli avocadoa,hunajaa ja 3dl maitoa ja tehosekkarilla sekaisin.
on se..ja :ashamed: lemmenjuoma..no joo ainakin anopin kotimaassa plus ryyditettynä kourallisella pähkinöitä jos haluaa :saint:Alkuperäinen kirjoittaja umbrella78:Nam, kuulostaa hyvältäAlkuperäinen kirjoittaja A shadieeyah:pirtelöä.
puoli avocadoa,hunajaa ja 3dl maitoa ja tehosekkarilla sekaisin.
Pitää aina valikoida ja sit pitää keittiön pöydällä pari päivää. raakoja saa melkein joka paikasta kyllä. :/Alkuperäinen kirjoittaja ninaTT:Avokadoa laitan salaatteihin, leivän päälle viipaloituna, välillä ihan sellaisenaan tilkalla balsamviinietikkaa päällä Sisko tekee välillä meille guacamolea.
Mistä te löydätte kypsiä avokadoja? Meillä ainoastaan kallis pieni lähikauppa myy kypsinä, muualla ovat kovia ja vihreitä...
aika koviahan ne on kaupasta kotiin kannettuna, täytyy aina ennakoida tuo avocadon himoAlkuperäinen kirjoittaja ninaTT:Avokadoa laitan salaatteihin, leivän päälle viipaloituna, välillä ihan sellaisenaan tilkalla balsamviinietikkaa päällä Sisko tekee välillä meille guacamolea.
Mistä te löydätte kypsiä avokadoja? Meillä ainoastaan kallis pieni lähikauppa myy kypsinä, muualla ovat kovia ja vihreitä...
Moni luulee, että avokadon kuuluu olla raikkaan vihreä (jotain lajiketta olen maistanu, joka oli vihreänä ok, mutta ne isot ei tod ole)Alkuperäinen kirjoittaja Rukoilijasirkka:Pitää aina valikoida ja sit pitää keittiön pöydällä pari päivää. raakoja saa melkein joka paikasta kyllä. :/Alkuperäinen kirjoittaja ninaTT:Avokadoa laitan salaatteihin, leivän päälle viipaloituna, välillä ihan sellaisenaan tilkalla balsamviinietikkaa päällä Sisko tekee välillä meille guacamolea.
Mistä te löydätte kypsiä avokadoja? Meillä ainoastaan kallis pieni lähikauppa myy kypsinä, muualla ovat kovia ja vihreitä...