Mitä 3-v pojalle lahjaksi?!?

Elikkäs, mun kummipoika täyttää kolme ja haluaisin antaa hyödyllisen lahjan, mutta en millään keksi mikä se olisi. Pojalla on jo kaikkea, leluja, kirjoja ja vaatteita mielestäni tarpeeks.
Siispä te, joilla on noin 3-vee poika, minkä olette hänen tavaroistaan havainnu käytetyksi/hyödylliseksi?
Kiitos kaikille jotka vastaavat!!
 
kikka3 harmaana
Meillä on IN kaikki työkalut - ei kyllä varmaan niin hyödyllisiä tai kehittäviä, mutta leluista ne joilla leikitään joka päivä ja hyödynnetään myös muissa leikeissä.
Tykkää kyllä myös laittaa ruokaa - eli astiat on ihan kivoja.

Kehittävänä ja hyödyllisenä voisin suositella piirustuslautaa (semmoinen magneettinen mihin piirretää ja sitten voi pyyhkiä pois)
tai sitten legoja (dublot on hyviä).

 
Mamis74
Mites olisi joku peli esim. muistipeli tai domino? Ostin juuri 3-vuotiaalleni Puuha Peten noppahyppy- pelin. Pelataan samalla periaatteella kuin Kimbleä. On vielä vähän vaikea, mutta siinä oppii laskemaan ja tunnistamaan numeroita ja värejä.
 
Vaihtoehdot on toki hyviä, mutta poika omistaa ne jo! :) Siksi tämä onkin niin vaikeaa, kun tuntuu että hänellä riittää tuota tavaraa! Taidan nyt sitten kuitenkin tyytyä johonkin kirjaan tai palapeliin. Autoja en enää osta, sillä niitä siellä pursuaa joka paikasta :)
Ehkä sitten jouluksi keksin jotain parempaa.
Kiitos teille jotka vastasitte!
 
yxz
Taskulamppu - aivan ehdoton juttu tähän aikaan vuodesta. Mieluiten joku perinteinen, halogeenipolttiminen maglite ei ole paras mahdollinen, sellainen on mennyt meillä lasten käytössä hajalle, kun sen polttimen saa aivan liian helposti esille.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 25.11.2004 klo 17:54 yxz kirjoitti:
Taskulamppu - aivan ehdoton juttu tähän aikaan vuodesta. Mieluiten joku perinteinen, halogeenipolttiminen maglite ei ole paras mahdollinen, sellainen on mennyt meillä lasten käytössä hajalle, kun sen polttimen saa aivan liian helposti esille.
toi muuten onkin hyvä!! meillä lamput häviää isin kaapista leikkeihin harva se päivä....
 
mutsi80
entä tollanen toilettilaukku?meidän pojalla on nalle puh ja se on kova sana,sit siihen mukaan hammastahna ja harja.
entä kun nyt myydään sellasta patjaa jossa on makuupussi samassa?
 
miu
Meillä 3v. poika ja tässä olis vähän listaa mistä hän tykkää: sukset, luistimet, jääkiekkokypärä ja -maila, työkalut, kirjat, palapelit n.20 palaa, kaikenlaiset pikkumopot ja traktorit, kunnon vesivärit ja vesiväripaperia tai jotkut hyvät kynät ( piirustusjälki on ihan eri kun välillä saa käyttää ns.parempia välineitä) ja meidän poika tykkää vaatteista.
 

Yhteistyössä