Missä voisi alkaa myydä käytettyjä pikkuhousuja?

vierailija
Miten se maksu onnistuu niin, että ostaja ei saa ikinä tietää myyjän nimeä ja sukunimeä?
Onko siihen mitään keinoa keksitty?
Ostajalla voi olla anonyymi postilokero.
 
jorma62
Itse myyn kaikille halukkaille naisille kalsareitani joita pidetty 3 päivää raksalla 40€, extra jarruraidat maksaa kympin lisää. Lisätoiveet esim. krapulapäivän jälkeiset kalsarit otetaan myös vastaan.
 
vierailija
Suomessa ei näille ole markkinoita. Käytettyjä pikkuhousuja menee jopa suhteessa vähemmän kuin hikisiä korkokenkiä. Niitäkin menee siis todella, todella vähän. Paras tapa tienata "alalla" ilman seksuaalista kanssakäymistä on kuvat. Eli blurraat pään tai jätät sen pois kuvista. Päivätägillä todistat että kuva on juuri otettu, eikä mistään kuvagalleriasta. Sillä saa eniten euroja.
 
vierailija
Olisiko joku kiinnostunut ostamaan jalka-ja varvaskuvia sekä käytettyjä sukkia. Jos kiinnostut niin jutellaan lisää toiveista ja hinnoista vaikka kikin tai sähköpostin puolella :) T. opiskelija tyttö 20v
 
Siellä voi valita lähettääkö pelkät alkkarit, kuvasarja alushousujen riisumisesta tai video. Ja niistä maksetaan eri summat sitten.

"Mitä housuista maksetaan, ja miten?
Pelkistä pikkuhousuista maksetaan 15 kappale.
Kuvasarjan kanssa 25, videon kanssa 50 Euroa!
Maksamme joko suoraan tilillesi, tavallisessa kirjekuoressa kotiisi postissa, tai jos haluat pysytellä täysin nimettömänä, ilmoittamaasi Poste Restante -osoitteeseen. Missään maksutavassa ei käy ilmi mistä "hyvästä" rahat ovat peräisin. Voimme sopia sinulle sopivan vaihtoehdon yksilöllisesti. Jos esim. et halua että vanhempasi tai miehesi tietää asiasta, voit noutaa rahat nimettömänä postista."

Yhdetkään mun alkkarit ei oo kyllä 15e maksanu niin tollahan sais äkkiä omansa pois
Siis missä?
 

Yhteistyössä