Missä säilytätte seksilelut, kun on lapsia perheessä?

  • Viestiketjun aloittaja ?????
  • Ensimmäinen viesti
?????
Antakaa hyviä vinkkejä, mihin niitä voi piilottaa, ettei eksy lasten käsiin. Eikä nyt mistään kokoelmasta ole kyse, pari dildoa vain. Alkaa lapsi kasvaa sen verran, että ei enää helpot piilot käy.
 
Hmh
[QUOTE="vieras";23508747]Kaveri kertoi säilyttävänsä dildojaan alusvaatelaatikossa alusvaatteiden alla.[/QUOTE]

En muista mitä aikanaan lapsuudenkodissa etsin, mutta löysin juurikin dildon äitini alusvaatteiden alle piilotettuna :( Ei ole hyvä säilytyspaikka siis :D
 
bfdbd
Mulla on puulaatikko, jossa ei ole lukkoa. Mutta laatikko on sellaisessa paikassa, jossa on vain mun tavaroitani, eli paikassa, johon lapsilla ei ole asiaa. Lukollinen laatikko kiinnostaa aina enemmän kuin lukoton, ainakin teinejä :D
 
bfdbd
Mä olen huomannut sen,että kun ite hoidin seksileikit suihkun kanssa, niin käsin / kumppanin kanssa saaminen oli jotenkin tosi vaikeaa. Kun suihku ei ole mitenkään hellävarainen, niin siihen jotenkin "turtuu" tai "tottuu". Sama ongelma oli kaverilla, joka käytti aina delfiinivibraa, ei vaan enää onnistunut saamaan ilman sitä kumppanin kanssa.
 
"lambada"
vaatehuoneen ylähyllyllä pahvilaatikossa, siellä on muitakin samanlaisia pahvilaatikoita täynnä sälää. Toimii vielä toistaiseksi, mutta täytynee keksiä jotain muuta kun lapsoset alkaa viettämään aikaansa kotona keskenään....
 
vierailija
vaatehuoneessa (normaalin kokoinen huone eli tosi iso vaatehuoneeksi) on yks laatikko missä kaikki pornot pikkarit, rintsikat ja dildot siellä alla. on kyllä ihan alhaalla eli pitäis kai siirtää ylemmäs... mut eniten nolottaa jos kaverit löytää kun sitä isoa vaatehuonetta käytetään myös pukuhuoneena jos pitää naisten riisua piilossa miehiltä saunailloissa. ja jotenkin kertynyt aika paljon niitä "tuhmia" pikkareita ja rintsikoita sinne yhteen laatikkoon... laatikot siis sellasia matalareunaisia mistä näkee aika selvästi ulkopuolelle mitä siellä on.
 
Yöpöydän laatikoissa ja WC:n kaapissa. Kun lapset ovat riittävän vanhoja ymmärtämään, mitä noilla tehdään, ne voi nähdäkin. Miksi pitäisi esittää, että vanhemmat ovat aseksuaalisia otuksia?

Tässäkään ei mitään vahinkoa tapahdu :whistle:
 
vierailija
Lukkojen takana on ainut vaihtoehto. Lapset käyvät jossain vaiheessa ihan kaikki paikat läpi ja löytävät mitä on löydettävissä. Siinä on vanhempien turha luulla, että joku "äidin oma laatikko" riittäisi estämään lasten mielenkiinnon kun hakevat joululahjoja tai ihan mitä tahansa. Omasta lapsuudestani muistan, että löydettiin niin omat kuin kaverienkin vanhempien kätköt ja sitten vielä kerroin kotona kaverin äidin tekopeniksestä.
 
Yöpöydän laatikoissa ja WC:n kaapissa. Kun lapset ovat riittävän vanhoja ymmärtämään, mitä noilla tehdään, ne voi nähdäkin. Miksi pitäisi esittää, että vanhemmat ovat aseksuaalisia otuksia?

Tässäkään ei mitään vahinkoa tapahdu
Youtuben moderointilogiikka hämmentää. Hauska video, jossa lapsi juoksentelee löytämänsä seksilelun kanssa, on muka sopimaton. :rolleyes:
 

Yhteistyössä