Voip olla, kieleni makunystyrät eivät ole täysin kehittyneet kyseiselle maulle. Vai onko se entsyymien puutetta, en tiedä.Et vaan ymmärrä hyvän päälle
Voip olla, kieleni makunystyrät eivät ole täysin kehittyneet kyseiselle maulle. Vai onko se entsyymien puutetta, en tiedä.Et vaan ymmärrä hyvän päälle
sitä pitää maistaa 15 kertaa, niin oppii tykkäämäänVoip olla, kieleni makunystyrät eivät ole täysin kehittyneet kyseiselle maulle. Vai onko se entsyymien puutetta, en tiedä.
sitä pitää maistaa 15 kertaa, niin oppii tykkäämään
Suap nähdä saanko niin monta tilaisuutta ja piisaako rohkeus.sitä pitää maistaa 15 kertaa, niin oppii tykkäämään
Rohkeus, sulla vai sillä toisella?Suap nähdä saanko niin monta tilaisuutta ja piisaako rohkeus.
Sä oot varmasti ainoa, joka muistaa kalat, mitä on syöny viime vuonna!!!Alkuvuodesta Kanarialla tuli popsittua makrillia ja jotain kalaa, mistä en tiä mitä se oli. Äyruiäisiä ja mustekalaa toki myös.
Suomessa en norssikauteen ehtinyt joten niitä ei viime vuonna tullut syötyä mutta itse kalastettuina haukea, ahvenia, lahnaa, yksi suutarikin taidettiin popsia, säynäviä muutama.
Ja kaupasta ostettiin siikaa, kuhaa, made, lohia useita, kirjolohikin, taimen, silakkoja ja muikkuja, tuoretta tonnikalaa (tölkissä kans) seitiä tuoreena ja pakasteena, makerillia, sardiineja ja kiluja tölkissä, luonnonkalasäilykettä useampikin puteli ja kai jotain vielä mitä en muista.
Siis viime vuonna. Tänän vuonna toivottavasti saan jotain uutta saalista sekä itse että kaupasta Ankerias ainakin ois kiva.
Ainakin oma rohkeus voi alkuun pettää, mutta ehkä siihenkin vois tottua.Rohkeus, sulla vai sillä toisella?
Kaikkeen tottuu, paitsi jääpuikkoon ahterissa...Ainakin oma rohkeus voi alkuun pettää, mutta ehkä siihenkin vois tottua.
Tuotapa en ole vielä kokeillut.Kaikkeen tottuu, paitsi jääpuikkoon ahterissa...
Oioi. Tulin just äkkiä takaisin poistamaan viestin, että jos nyt käy niin, että rohkaistut, ei toi olis ainaskaan sun mielikuva asiaan.. Mut myöhästyin surkeesti..Tuotapa en ole vielä kokeillut.
ootkosie kokkeilluKaikkeen tottuu, paitsi jääpuikkoon ahterissa...
Uskon vanhempia ja viisaampia, jotka näin sanovat!ootkosie kokkeillu
Sä oot varmasti ainoa, joka muistaa kalat, mitä on syöny viime vuonna!!!
En löytänyt edes martoilta valkoista paksua kalaa... mikä siis minun mielestäni on sitä lipeäkalaa.. Missä päin Suomea nämä vanhat naiset tällaista jouluisin himoitsee?Paitsi että unphdin ainakin anjovikset ja luultavasti vielä jotain. SAvupallas? Mitä se valkoinen paksu kalanpala on mitä vanhemmat naishenkilöt haluavat joulupäytään? Ni ja lipeäkalaakin söin, se on vissiin turskaa?
En löytänyt edes martoilta valkoista paksua kalaa... mikä siis minun mielestäni on sitä lipeäkalaa.. Missä päin Suomea nämä vanhat naiset tällaista jouluisin himoitsee?
Niin kai onkin, ja sitäpaitsi täälläpäin sanotaan ihmisestä, joka on aina äreä ja kova risaamaan, että onpas se äree kuin särjenruortoinen paskaRuodot on terveellisiä!
Minäkin uskon, koska keväisin kun lähijärvestä tulee verkoilla haukea ja ahveta, syödään lähes pelkästään niitä, enkä vielä tämän pahempaan kuntoon ole mennyt.uskoisin näin
Nyt kutkuttaa mieltä.. Voisi olla. Jos muistan, kysyn tuota siltä vanhemmalta naiselta, jonka tunnen! Vaikka @diogenes 57 saattais kanssa tietää?Eeeei, lipeäkala on toinen juttu.
Voisko se olla pallas?
En tiedä vanhoista naisista, mutta kyllä lipeäkala maistuu. Varsinkin, kun sen liottaa itse tuhkalipeässä. Nämä lipeäkivellä liotetut eivät oikein ole mieleeni. Vähän liian pehmeitä ja vetisiä.En löytänyt edes martoilta valkoista paksua kalaa... mikä siis minun mielestäni on sitä lipeäkalaa.. Missä päin Suomea nämä vanhat naiset tällaista jouluisin himoitsee?
Nyt kutkuttaa mieltä.. Voisi olla. Jos muistan, kysyn tuota siltä vanhemmalta naiselta, jonka tunnen! Vaikka @diogenes 57 saattais kanssa tietää?