Minkäikäiset / kokoiset käyttävät äp:n 2007 beigeä toppahaalaria?

Hei,
Tykästyin kovasti äp:n toppahaalariin 2007 (se vaalea beige) ja saisin käyttämättömän setin ihan muutamalla eurolla. Mutta minkäikäiset/kokoiset kyseistä haalaria käyttävät? Kokomerkintähän on 68. Esikoisella kun oli haalari joka oli ns. säädettävä kooltaan, eli käännettävät lahkeet ja hihat. En nyt muista onko tämän hetkinen beige myös tuollainen "säädettävä".
 
Aku
Neiti 6,5kk ja käytetään,mutta on vielä reilu.Ja juu ovat käännettävät hihat ja lahkeet.Myssy sen sijaan on sit tosi pieni.Se on meidän neidille tällä hetkellä aika just eikä melkein ;)
 
Meidän kohta 3kk poika käyttää setin hattua, joka on aika lailla hyvän kokoinen hänelle nyt, mutta haalari on ihan liian iso ja varmasti ensi talvena jo pieni... :( Harmi koska minustakin haalari on hieno.
 
Mun kummipojalla on se 2005 ja 2006 haalari käytössä ja se on aika samanoloinen. Kummipojalla ikää 1 vee ja ihan normaalikokoinen. Meillä itsellä tuo uusi ja juuri edellisen lauseen perusteella oletan, että ainakin ennen joulua tuo haalari meidän neidille on sopiva. Kertaakaan en oo vielä käyttänyt, koska neiti on vasta 1 kk ja meillä käytössä plyyshinen vanuhaalari villavaatteiden kera. Ja kun ei niitä pakkasia täällä etelässä liiemmin ole ollut...
 
2007 haalari on pienempi kuin edellisten vuosien haalarit. Meillä lokakuussa syntyneelle poitsulle se menee koko talven. Ikää siis nyt kohta puolivuotta ja pituutta arviolta 68 cm (Meillä on käytössä nyt 68-74 vaatteet) Haalarissa on vielä hieman kasvunvaraakin, mutta hattu on jo pieni.
 
Mun pian 5kk on 69-70cm ja se haalari on suuri silti. Reilu se siis on kokoonsa nähden. Hattu, töppöset ja rukkaset manevät tällähetkellä. En tykkää sisäkankaasta, hankala pukea kun hihat eivät luista.
 
Meillä tyttö 4kk ja kohta 3vkoa ja hattu on sopiva ja haalari hieman iso vielä, mutta ei liian, käytetään 62-70 vaatetta tytöllä, riippuu varmasti paljon siitä minkä kokoinen lapsi on, meillä on pyöreä tyttö, 4kk neuvolassa 8035g ja 65,6cm pitkä...

menee tämän kevään tuo puku, epäilen että syksyllä on liian pieni sitten, marraskuussa syntynyt siis meidän tytteli, onneksi meillä on syksylle pojan 2003 äippiksen puku, se meni meidän pojalle vielä vajaa vajaa 2 vuotiaanakin (ja alesta on ostettuna 80cm muumitoppis :heart: )
 
Noppis
Meidän tyttö on 7,5 kk, ja edellen käytän haalaria niin, että lahkeet on suljettu sumppuun ja jalat kokonaan siellä sisällä. Eli on edelleen REILUSTI iso. :D Muuten käytetään 74 cm vaatteita.
 
En ole käyttänyt kuin kerran sitä pojallani 4kk kun oli niin iso että ei meinannut mahtua koppaan ja tuli hirvee hiki kun on niin paksu se huppu. Jospa se menisi vielä ensi talvena.. Muuten kyllä käytetään 68cm vaatteita ja haalarina hm:n 68 cm puku josta sai hupun pois! Poika on niin kuumaverinen että aina on hiki päässä :)
 
meillä ei muuta haalaria olekaan, sinnikkäästi ollaan käytetty laitokselta asti.
Tyttö kohta 3kk, melkein jo yltää lahkeisiin :LOL:
Eli siis tuhottoman iso on mutta hyvin on toiminut kun ei tuo lapsonen vielä juoksentele...
 
Meillä on käytetty lokakuulta tänne saakka. Neiti siis meillä nyt 8 kk ja 72 cm ja 7500g. Nyt on ihan sopiva jo, mutta alussa tietysti oli liian iso. Ei se koko meitä ole haitannut kun vainuissa pääasiassa liikuttu ja on kaukaloonki hyvin mahtunu. Oikeastaan, jos olisi ollut pienempi olisi muutamaksi kuukaudeksi joutunut ostamaan uuden.

muoks. se toppalakki oli kyllä pieni haalarin kokoon nähden. se ei meillä enää mahtunu, kun eka kerran kokeiltiin joskus joulun aikaan.
 
Mä tykkään myös haalarista tosi paljon, mutta malliltaan se on meidän vauvalle ihan surkea :kieh:
Poika syntyi heinäkuussa, mutta lokakuussa kun oltais laitettu hattu ekaa kertaa päähän niin oli jo pieni :eek:
Samoin haalarin hihansuut oli niin tiukat ettei kädet tumppuineen mahtuneet niistä ulos. Myös tumppujen ja töppösten kuminauhat ommeltu niin tiukkaan, että niistä jäi ihan normaalin kokoisen 3kk ikäisen käsiin ja jalkoihin oikein jäljet! :(

Ja kuukausi sitten tutun vauva, jolla on paljon suurempi pään ympärys kuin meidän vauvalla silloin 3kk iässä, mahtui hattuun aivan loistavasti.

En tiedä onko meillä joku maanantai versio tuo haalari tarvikkeineen, mutta on tosi pientä kokoa ainakin hattu :/ Jouduin ostamaan sitten haalarin kun ei pakkauksen haalari istunut ollenkaan. Harmi että se jäi käyttämättä, kun tykkäsin tosiaan sen ulkonäöstä.
 
Lara83
Meillä alettiin käyttää sitä kun tyttö oli n. 6,5kk ja käytti muutenkin n.68cm vaatteita. Nyt se alkaa vasta olemaan täysin sopiva ja tyttö reilut 7,5kk ja muuten käytetään jo 80cm vaatteita. Menee mukavasti meillä tämän kevään :)
 
meillä se menee ihan ok nyt vaikka tilaa olis vielä kasvaa, poika on 71,5 cm ja kohta 6kk.

se hattu oli kyllä ihan ihme miks ihmeessä tekevät niin pienen vaikka haalari on niin reilu. koskaan ei oo pojalle mahtunu se hattu kun ei kypärämyssy menny sinne alle. hatussa on koko merkintä 48 eikä taatusti pidä paikkansa. toivottavasti kela on saanu palautetta tuosta hatusta että eivät seuraaviin tee noin pientä.
 
meidän pojalle se haalari on aika iso, poika on nyt ehkä noin 68cm pitkä ja aika laiha, haalariin mahtus toinen saman kokonen. -kovin leveetä mallia on ja extra reilua kokoa muutenkin.
Mutta hyvin menee vaunupukuna, tosin kohtahan tulee kesä ainakin toivonmukaan, joten ei taida meidän poika ehtiä kasvaa sopivaksi tuohon pukuun.
 
meillä on kans käytetty koko ajan. Poika kohta 7kk ja vielä on tilaa kasvaa. Käytetään muutenkin vaatekokoa 68-70 tällä hetkellä. En tiedä onko meidän poitsulla jotenkin pieni pää, mutta meillä on ainakin hyvin mahtunu hattu päähän. Taitaa tällä hetkellä olla just sopiva...
 

Yhteistyössä