Minkä verran ulkoilette lasten kanssa ?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
ulos
1x reilu tunti, sis. kävelyä 4km. lapset 6, 4 ja 2v (rattaissa)
isommat lapset sitten keksenään pihalla 1-3tuntia, ja pienin sen mitä ite teen piha-hommia, puunhakua yms.
 
butukka
mitä milloinkin...josku voi olla niin jotta koko vko(ma-pe)menöö niin jotta ei ulkoilla yhtään kotona...se mitä lapset eskarissa ja hoidossa ulkoilevat niin jää siihen mutta joskun on niin että ulkoillaan viä hoito ja eskaripäivämkin jälkeen joka päivä...riippuu ilmoista, millä päällä ite ja lapset on. vkoloppusin nut ulkoillaan melkeempä aina...ainakin jonninverran
 
äiti täälläkin
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Mua ihan hävettää tunnustaa, etten jaksa läheskään jokapäivä lähteä meidän 2vuotiaan kanssa ulos :( Taitaa olla jotain kevätmasista tms..
Älä välitä. En ulkoile minäkään joka päivä. Tuo meidän tyttö ei viihdy enää pulkassa, saati potkurissa tai pulkassa. Puistot on umpihangen peitossa ja ulkona oleilu on yhtä seisoskelua...
 
miet
no 1 kerran ollaan arkena päiväkodin jälkeen 15-17 eli 2h sitten saatetaan lenkki tehdä vielä illalla jos jaksaa?
viikonloppuna käydään aamulla ja iltapäivällä 10-11 ja 15-17
menee päivärytmien kaa just tasan nuin... =)
 
Pyrkimys on 2 krt päivässä. Joskus kun on muuta ohjelmaa tai ollaan kipeinä tms jää ulkoilu yhteen kertaan tai välistä kokonaan. Ulkoilun kesto riippuu paljon säästä. Hyvällä säällä ollaan kolmekin tuntia, huonolla puolesta tunnista tuntiin. Meillä on kaikilla mukavanpaa kun ollaan käyty ulkona vähän ylimääräistä energiaa poistamassa. Hoidossa ovat ulkona tietenkin, joten hoitopäivinä ulkoilemme vaihtelevasti riippuen työvuoroista.
 
ehkä tunnin päivässä talvella vähän kesällä enempi
lapset käy kyl myös keskenään paljon pihalla ja isompi koulussa ja kavereiden kanssa
jos huono ilma tai ei huvita voi mennä niinkin etten käy ollenkaan ulkona :ashamed:
 
Pömppiäisten äiti
Kerran päivässä 1-3 tuntia. Pitäis skarpata, että ulos lähdettäis vielä iltapäivälläkin. Tarhapäivinä esikoinen ulkoilee (yleensä) aamulla tarhassa ja iltapäivällä kotimatkan yhteydessä.

Ja vauva nukkuu nytkin ulkona viidettä tuntia...
 

Yhteistyössä