Nyt meni kyllä Perussuomalaisten kannatus todella harkintaan

vierailija
Örpö on suunnittelemassa palkkakattoa matalapalkkaisten työntekijöiden palkkoihin. Siitäs saitte kuka annoitte oman äänen persuille ja kokoomuslaisille työväenpuolueille :D:D ei voi muuta kun nauraa. Pitäkö vielä niitä oikeasti kestä 3 vuotta tai kaatuko Suomi viimeistään talvella konkurssin. Eihän tämä toimii, rikkaiden etuja vaan, tarvitaan lisää orija matalapalkkaisten duunia. Kuka täyttää rikkaiden taskuja, kun 2000 euroa vuodessa lisää jättipalkan lisäksi. Ja ministeripestin jälkeen työtä tekemättä vuoden ministerin liksa 135 000 euroa eli yli 11 200 euroa kuukaudessa.
 
vierailija
Persu-Tavio tekee yhtä ja Petteri selittää toista, se on tämän hallituksen toimintatapa.
Yle: Kolme viikkoa irtiottoja: kertasimme perussuomalaisten puheet, joihin pääministeri on joutunut ottamaan kantaa
Pääministeri Petteri Orpo on joutunut kommentoimaan perussuomalaisten ulostuloja viime aikoina useaan otteeseen. Viimeisin kerta tapahtui tänään.
 
vierailija
Itsellä hyväuskoisuus persujen lupauksiin loppui jo Sipilän hallituksessa. Hölmöhän sitä olisi jos samojen antaisi monta kertaa itseään pettää.
Jep. Tosin henkilökohtaisesti annoin vielä kerran kusettaa itseäni ja menin mukaan siihen it wasn't me - it was the other guy -sketsiin eli uskoin Soinin olleen kaiken pahan takana ja homman korjaantuvan kunhan vaan "aidot" persut pääsevät remmiin. Puheet olivatkin persumaiseen tyyliin aika hienoja ennen vaaleja, mutta hallitusneuvotteluissa se tuli taas ilmi, ettei tuosta jengistä ole politiikkaa tekemään. Ei riitä rohkeus eikä osaaminen eikä varmaan itse asiassa tahtokaan. Suurin osa siitä öyhötyksestä taitaa olla demagogiaa ilman vakaumusta. Sellainen ei kovassa paikassa kanna.
 
vierailija
Suomut alkavat tippua monelta muultakin persulta kuin sinulta aapee.
Persut on omituisten otusten kerho. Tuskin moni haluaa sellaiseen leimaantua. Minua ei enää naurata. Olen suorastaan kauhustunut heidän kielenkäytöstä. Joukkopsykoosia, hysteriaa vai mitä lienee.
Tässä pitää juuri ymmärtää se, ettei haukku haavaa tee. Persujen koko politiikka on kielenkäyttöä. Se riittää poliitikoille ja se riittää näemmä myös kannattajille.
 
vierailija
Joo. Persut sai tavoitteitaan silloin hyvin läpi, kun ne kuvaili ongelmia, joita ei ollut olemassa ja sipilä lupasi "korjata" ne.
Yhtään lakia tai asetusta ei tuon suhteen ole muutettu. Mutta ei kai sillä niin väliäkään ole. Näin 10 vuotta myöhemmin kansa tietää paremmin koska joku sanoi televisiossa ählämi. Maahanmuutto loppui siihen.
 

Yhteistyössä