Millaiset tunnelmat luulette että Kilttilässä on nyt illalla kun kaikki kolme syödään oman talon lammasta?

vierailija
Voi oikeasti olla kamala kokemus mikäli kokki ei hallitse lampaanlihan valmistusta ja maustamista.
Jos lihaan on jäänyt vähääkään valkoista rasvaa ennen paistamista on villasukkaefekti valmis. Rasva on siis poistettava niin tarkkaan kuin mahdollista.
Liha kaipaa maustamiseen paljon valkosipulia, suolaa, rosmariinia, (timjamia), valkopippuria tai mustapippuria pintaan. Valkosipulit voi työntää lihan puukkoviilloksiin.
Kastike; paistolientä, vahvaa kahvia, kermaa ja tarpeen vaatiessa hieman jauhoja jos haluaa sakeamman. Bon apetite.
 
vierailija
Voi oikeasti olla kamala kokemus mikäli kokki ei hallitse lampaanlihan valmistusta ja maustamista.
Jos lihaan on jäänyt vähääkään valkoista rasvaa ennen paistamista on villasukkaefekti valmis. Rasva on siis poistettava niin tarkkaan kuin mahdollista.
Liha kaipaa maustamiseen paljon valkosipulia, suolaa, rosmariinia, (timjamia), valkopippuria tai mustapippuria pintaan. Valkosipulit voi työntää lihan puukkoviilloksiin.
Kastike; paistolientä, vahvaa kahvia, kermaa ja tarpeen vaatiessa hieman jauhoja jos haluaa sakeamman. Bon apetite.
Villasukkaefekti ei ole mikään universaali totuus. Moni meistä tykkää siitä mausta. Sitä paitsi oikeasti se liittyy eläimen ikään ja hormoneihin se poikkeava maku. Usein vaan taitaa olla niin, että ihmiset eivät ole tottuneita lampaanlihan makuun ja säikähtävät sitä.
 

Yhteistyössä