vierailija
Lähdin hakemaan kälyn tänne töiden jälkeen ja sitten laitetaan paisti uuniin illaksi. Pitää vielä suunnitella tulevaa Halloweenia.
Mahtavat. Mehiläiset antoi 35 kiloa hunajaa, pakastimessa on 110 kiloa lammasta ja kylmiössä on enemmän hedelmiä ja juureksia kun jaksettiin punnita.Surkeat.
Villasukkaefekti ei ole mikään universaali totuus. Moni meistä tykkää siitä mausta. Sitä paitsi oikeasti se liittyy eläimen ikään ja hormoneihin se poikkeava maku. Usein vaan taitaa olla niin, että ihmiset eivät ole tottuneita lampaanlihan makuun ja säikähtävät sitä.Voi oikeasti olla kamala kokemus mikäli kokki ei hallitse lampaanlihan valmistusta ja maustamista.
Jos lihaan on jäänyt vähääkään valkoista rasvaa ennen paistamista on villasukkaefekti valmis. Rasva on siis poistettava niin tarkkaan kuin mahdollista.
Liha kaipaa maustamiseen paljon valkosipulia, suolaa, rosmariinia, (timjamia), valkopippuria tai mustapippuria pintaan. Valkosipulit voi työntää lihan puukkoviilloksiin.
Kastike; paistolientä, vahvaa kahvia, kermaa ja tarpeen vaatiessa hieman jauhoja jos haluaa sakeamman. Bon apetite.