minkä merkkiset ....

Meille tulossa Gigantilta Elektroluxin kaikki koneet keittiöön; tiskari, täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, uuni ja erillinen keraaminen liesi.Kaikki nämä rosteripintaisena hinta taisi olla siinä 3500e.
 
Meillä kaikki AEG:ta ja lakkapintaista rosteria (ei näy sormenjäljet). Kysyttiin tarjous monesta liikkeestä ja monen merkkisistä kodinkoneista. Ei valittu halvinta eikä kalleinta, vaan sellaiset keskihintaiset, joissa meidän tarvitsemat ominaisuudet. Markantalon tarjous oli ylivoimaisesti paras (eroa seuraavaan yli 300 eur!)
 
Katiaana
Meillä osa Rosenlewiä ja osa AEG:tä... Rosteria. Kaikki maksoi 2900e.
Liesi, uuni, liesituuletin, jääkaappi, pakastinkaappi ja integroitu astianpesukone. Pelkän lieden ovh oli 980e, että kait toi oli ihan ok tarjous. :D
 
Siemensiä ja AEG:tä. Liedestä sellaine vinkki, että induktiolevyt on TODELLA hyvät. Nopeat, ja mikä parasta, lämpöä voi säätä lähes samalla tavalla kuin kaasuliedessä, siis lämmön nostaminen ja laskeminen tapahtuu heti eikä kohta.
 
Rakentanut
Meillä kaikki AEG:ta Kaikki keittiön kodinkoneet yhteensä n. 5400 euroa. Koneet alumiinia ja ei ole malliston halvimmat. Kun kerta rakennettiin, niin otettiin kunnolliset kodinkoneet.

Tässä hinnat n.
Erillisuuni 1300
Induktiotaso 800
Jääviileä 950
Pakastin 950
AP kone 700
Liesituul. 700

Ja ollaan oltu erittäin tyytyväisiä. Induktiotaso on ehkä paras keksintö 50 vuoteen. Erittäin nopea ja helppo pitää puhtaana. Taso kun ei itsessään lämpene yhtään, vain kattila lämpenee.
 

Yhteistyössä