Minkä kokoisia 3 vuotiaita?

Minkä kokoisia teidän lapset ovat olleet 3v neuvolassa?

Meidän tyttö 99,2cm ja 18,1kg. Terveydenhoitaja sanoi että painoa on tullut suhteessa liikaa ja että sitä kannattaa tarkkailla samalla kun vauvan kanssa neuvolassa käydään.
 
Jospa kyse oli siitä että painoa oli viimeisimmällä mittausvälillä tullut enemmän kuin pituutta? Meillä poika vasta 2 v mutta oli neuvolassa viimeksi jo 15,2 kg ja pituutta "vain" 87,5 cm. Asiasta ei mitenkään huomauteltu kun kasvaa samalla omalla käyrällään edelleen ja ihan vauvana rintaruokinnalla painoa oli jopa vielä enemmän suhteessa pituuteen.
 
Poika oli pari viikkoa sit 3- vuotis neuvolassa ja pituutta oli 100cm ja painoa 17,4kg, sanoivat meillekin, et painoa tullut suhteessa pituuteen enemmän, mut hyvältä ne käyrät näytti, ja poika kyllä näyttää sopusuhtaiselta :)
 
Meillä poika tänään 3 v. Eilen neuvolassa meni kaikki päin .. just sitä! tornin rakensi ja punaiset ja keltaiset pallot laittoi oikein, siihen se yhteistyö sitten loppuikin!! Noh, mitattiin sitt vauvan mitalla ja puntarille meni myöhemmin itsestään. Pituuutta 96,1 cm ja painoa 13,8 kiloa. Paino edelleen miinus 10 käyrällä (ollut siel aina) ja pituus nousi nyt keski(eli nolla)käyrälle. Pikkuveli (5kk) menee kohta ohi! Painossa siis!
 
Meidän poika 102 cm ja 15 kg. Pitkä ja hoikka, sellainen aina ollut.
Ja hoitsuäippä... meilläkin mitattiin vauvamitalla ensin, siinä 99cm. Puntarille meni isän sylissä...
Kiva kuulla, että jollain muullakin mennyt vähän penkin alle :)

Meillä oli just edellisenä päivänä ollut 3-v. synttärit, ja poika oli nukkunut 2 yötä huonosti, eka jännitti synttäreitä ja sitten oli liian levoton juhlien jälkeen, ei päässyt ajoissa nukkumaan.

- parin viikon päästä kun mentiin vauvan kanssa n:laan, suostui seisomaan mitalle, siinä 102cm :)
 

Yhteistyössä