Minkä ikäisenä menetit neitsyytesi?

  • Viestiketjun aloittaja hannele
  • Ensimmäinen viesti
16wee..nykyisen mieheni kanssa..kesällä se tapahtu sitä ennen oltii tunnettu 2kk..ekax oltii iha kamuja..sit alko kehittyä suhde..ja ku neitsyys meni ni 2kk päästä jäin jo raskaax..:)
no jaa sillo ku oltii ekaa kertaa ni itkin et pitäiskö..mut sit se tapahtu..alux se rupes esileikkiä..mut mä pysäytin ja menin sen päälle ja sanoin ..et ruvetaanko jo hommii..siitä se sit alko...:D ei sattunu eikä mitää ei aammulla ees kaduttanu..:) oikee aika oli...:)
 
Menetin neitsyyteni 17 vuotiaana, silloiselle poikaystävälle. Olisin kyllä odottanut vielä jos näin jälkikäteen ajattelee. Että miettikää hyvät ihmiset(lapset) ennen kuin rupeatte seksiä harrastamaan, ehkäisy kuntoon ennen sitä!Tuskin kukaan seksistä paitsi jää...
 
DiipaDaapa
15-vuotiaana, silloiselle poikaystävälleni.
Oltiin seurusteltu about 2kk, molemmat haluttiin ja kaikkea muuta oltiin keretty puuhastella ennen ekaa kertaa :)
Oli ihan mukavaa, ei sattunut, mutta enpä siitä mitään erityisiä kiksejä saanut. Kyllähän se poika yritti, mutta ei ehkä ihan tiennyt, että mistä tytöt tykkää ;) Myöhemmin opeteltiin yhdessä temppuja mistä molemmat sitten sai nautintoa.
Seurustelu päättyi puolen vuoden jälkeen, ollaan edelleen kavereita ja joskus heitetään vähän kaksimielistä läppää (olettaen että kummallakaan ei ole suhdetta päällä). Kerran ollaan päädytty sänkyyn yhdessä, tossa kesällä :D
Ja tämän kundin kanssa siis raskauduin, mutta päädyttin aborttiin! Olisin siis teiniäiti, mutta päädyttiin tähän ratkaisuun. Ja parempi niin.
Eli en siis ole teiniäiti, enkä kuulu tälle sivustolle. Sorry :D
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 22.07.2006 klo 17:14 äiti 40plusplus kirjoitti:
luittekos tän päivän iltiksen viikonloppuliitteestä että jenkkilässä voi neitsyyden menettää sitten toisenkin kerran jos eka kerran meni väärän miehen kanssa? Aika hullulta touhulta kuulosta varsinkin jos sillä huijataan sukua, vaikka toisaalta onko sekään oikein että jotkut kulttuurit välttämättä sitä neitsytvaimoa vaatiI??
No tuota hullua ja hullua.. siitä vaan saattaa riippua tuoreen morsiamen henki! Uskonto se hullu on.
 
tassu
yli 18vee.
Jos saisin tietää, että oma lapseni harrastaisi seksiä alta 17 ikäisenä, niin selkäänsä saisi!! Sillä nykyään tuntuu olevan "muotia", että #&%?$!*ä kyllä osataan antaa, vaikka ei muista omista asioista osata huolehtia... :(