Miltä gluteeniton pasta maistuu?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Onko se verrattavissa normipastaan? Ajattelin siitä tehdä salaatin, toimisko? Jos laittaa sitä pastaa ja kirsikkatomskuja, punasipulia,kinkkusuikaleita, juustoa ja kermaviilisoosi sekaan? Tulisko syötävää? Vai olisko joku riisisalaatti parempi? Olisko kellään hyvää ohjetta, käykö riisipohjaiseen salaattiin ihan tavallinen riisi (esim euroshopper) vai pitääkö olla jotain erikoisriisiä?
 
riippuu ihan pastasta, niitä on meinaan aika montaa erilaista. Täysjyväriisipasta maistuu hiukan tunkkaiselta ja maissipasta ei juuri miltään. semperin gluteenittomia en ole maistanut kun niissä on soijaa.
mutta siis kunnon kastikkeen kanssa ei ero ole mitenkään kovin suuri tavalliseen vehnäpastaan.
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja Kärsäpärstäinen:
riippuu ihan pastasta, niitä on meinaan aika montaa erilaista. Täysjyväriisipasta maistuu hiukan tunkkaiselta ja maissipasta ei juuri miltään. semperin gluteenittomia en ole maistanut kun niissä on soijaa.
mutta siis kunnon kastikkeen kanssa ei ero ole mitenkään kovin suuri tavalliseen vehnäpastaan.
No voi jestas, niitäkin lajeja sitten pitää vielä pähkäillä!
 
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja Kärsäpärstäinen:
riippuu ihan pastasta, niitä on meinaan aika montaa erilaista. Täysjyväriisipasta maistuu hiukan tunkkaiselta ja maissipasta ei juuri miltään. semperin gluteenittomia en ole maistanut kun niissä on soijaa.
mutta siis kunnon kastikkeen kanssa ei ero ole mitenkään kovin suuri tavalliseen vehnäpastaan.
No voi jestas, niitäkin lajeja sitten pitää vielä pähkäillä!
Riisin kanssa pääset kaikken helpoiten ;) tavallinen riisi käy salaattiin, kunhan on parboiled, eli irtonaista, niin hyvin menee!
 

Yhteistyössä