Milloin vauvasi on alkanut nukkumaan kokonaisia öitä?

Esikoinen nukkui nimen saatuaan yönsä, eli n. 2kk ikäisestä.
Kakkonen alkoi nukkua kokonaisia öitä 4-vuotiaana :/
Kolmonen myös 2kk ikäisestä
Nelonen ei nuku vieläkään (1v4kk) :/
Nuorimmainen saa lauantaina nimen, josko alkais sit unetkin pidentyä :whistle: :)
 
2kk ikäsenä alkoi nukkumaan yöt (12h) putkeen (syömättä)mutta puolen vuoden iässä kun rupesi harjoittelemaan liikkumista enemmän neiti rupesi syömään jälleen kerran yössä. Nyt 10,5kk yö syönnit alkavat taas jäädä pois. Välillä haluaa siinä 5-6 aikoihin (on mun laskujen mukaan vielä yötä :whistle: ) pullollisen maitoa, mutta nyt on menny useampi yö ilman.
 
Siis eikö muilla uusien motoristen taitojen oppiminen ole sotkenut yöunia, kun tuntuu, että niin monilla nukutaan yöt heräämättä? Siis eikö teidän lapset herää kertaakaan itkemään tai jokeltelemaan niin, että tarviis mennä rauhoittelemaan? Voi teitä onnekkaita, jos ite saatte nukkua kertaakaan nousematta! Meillä alkoi yöheräilyt tosissaan, kun poika 8-kuisena oppi konttaamaan ja nousemaan istumaan ja pian myös seisomaan ja näitä hän sitten puuhailee öisinkin, edelleen vaikka on jo 10 kk. Yöllä ei syödä enää, mutta poika pitää käydä laittamassa
1-4 kertaa takaisin nukkuma-asentoon. On nukkunut muutamina öinä putkeen 8 h, mutta se on enemmän poikkeus kuin sääntö.

 
Meillä kaksoset alkoi nukkua 12 tuntisia öitä 6kk kun yösyötöt lopetettiin.. Nuorempi on nyt 11kk ja on välillä ollut pätkiä kun on nukkunut hyvin ja taas pätkiä kun herää tunnin välein huutamaan.. Nyt on ehkä pari viikkoo nukkunut taas heräämättä 21-9 *koputtaa puuta* :) Yhtenä iltana olin niin poikki ja hermot kireällä etten jaksanut välittää kun poika alkoi jokailtaisen huudon vähän ajan päästä kun olin sänkyyn vienyt, aloin itse syömään iltapalaa ja en ollut vielä loppuun syönyt kun huuto loppui (kesti 15min) ja sen jälkeen on poika nukkunut heräämättä ja illallakin jää tyytyväisenä sänkyyn pyörimään. (Nukkuu isoveljien kanssa samassa huoneessa)
 
Meidän poika, nyt 9,5 kk, on nukkunut ehken kaksi kertaa inahtamatta (tai en ainakaan ole kuullut) n. 21-5. Tämä on siis todella harvinaista. Nykyään syö kerran 4-6 välillä. Yössä joutuu taputtelemaan ja tuttia antamaan muutaman kerran...plääh. Lisäksi pyörii yöllä mahalleen ja nostelee päätää, silloin joutuu kääntämään uudelleen nukkumaan.Nyt ollut kipeänä ja meno ollut melkoista yöllä. Jossain vaiheessa oikein odotin, milloin aletaan nukkua yöt läpi.Enää en edes odota, kai sitä on niin turtunut heräilyyn yöllä.
 
2kk ikäsenä alko nukkumaan 8h. Kolmikuisena meni jo 10h ja nykyään nukkuu 11-12h yössä

Tai no tuttia pitää yleensä 1-3krt yössä käydä laittamassa, mutta nukahtaa kyllä heti sen saatuaan. Hampaiden tulon aikoihin ja kipeenä on vähän levottomampia öitä, mutta normaalisti riittää noi muutamat kerrat tota tutin laittamista. nukkuu tää kyllä välillä koko yön heräämättä edes tuttia pyytämään.
 
Imetin vuoden yötä päivää ja sen jäätyä pois tais sitte yöheräilytki loppua. Joten nyt 4kuisen kanssa ei vielä tietoakaan kokonaisista öistä. Nyt varsinki on vaihe että tutti ei yöllä kelpaa vaan pitää saada aina tissi suuhun.
 
*Esikoinen n. 2-vuotiaana
*Kakkonen (3,5v) edelleen heräilee öisin vessaan, painajaisiin, uusin "villitys" on että tulee ikävä isiä tai minua keskellä yötä |O
*Vauva(pian 10kk) tarkoitus yövierottaa pikkuhiljaa ja toivon että alkaisi nukkua heräämättä n. 24 - 06 välin
 
2 kuukauden iässä ovat molemmat lapet alkaneet nukkua syömättä yönsä. Muuten meillä ei ole ikinä öisin heräiltykään. Kuopus 5kk nukkuu klo 21 alkaen aamu kymmeneen. Esikoinen heräsi vauva-aikana 7-8 aikaan, mutta unille meni myös yhdeksältä.

Minttumaarian kysymykseen vielä vastaus, eli meillä ei ikinä olla heräilty muuhun kuin nälkään, uusien taitojen oppiminen, hampaiden tulo tms. ei ainakaan eiskoista ikinä öisin herättänyt. Kuopuksella ei vielä hampaita ole, mutta kääntymään ja ryömimään oppiminen ei ole ainakaan vielä aiheuttanut heräilyä. Kummatkin lapset ovat aina yöt nukkuneet kuin tukit, ollaan välillä ihmeteltykin, kun kumpaakaan lasta ei yöunilta saisi hereille millään konstilla ;)
 

Yhteistyössä