Millaisissa asunnoissa asutte

Perheemme elämänkaari: kerrostalokaksio 46m2 suurkaupungissa, paritalon puolisko 125m2 esikaupunkialueella, iso omakotitalo 210m2 saaristossa ja nykyinen (Suomeen muuton jälkeen) yksitasonen rivari 107m2 ns. kyläkeskustassa. Ensi kesänä taas muutetaan... :wave:
 
äitinalle77
tällä hetkellä asutaan hirvittävässä vuokra asunnossa, väliaikaisesti onneksi, talo on rakenteilla ja kesällä muutto uuteen kotiin. meidän edellinen rivitalo meni hieman liian nopesti kaupaksi kuin oltiin kuviteltu ja nyt jouduttiin tänne, juoppojen keskelle!
 
triinu
tällä hetkellä asutaan noin 40 m2 pikkumökissä (vuonna 1955 rakennettu kesämökki), missä vessa on pihalaitalla ja vesi tulee sisään, jos jaksaa kantaa... mutta kohta valmistumassa viereen 160 m2 uusi omakotitalo =)
 
santtu-72
:heart: meitä on 2+3...130m2,omakotitalossa,joka kappaletavarasta kahestaan rakennettiin rakkaudella..iso piha..tontti oma 2500m2!metsän keskellä,aahh oma rauha..pannuhuone,josta lämmitys koko taloon puilla,ja puita on metsät täynnä,halpaa asumista....vesikirtoinen lattia lämmitys joka paikassa...laattalattiaa suurin osa,makuuhuoneissa lattiamatto...leivinuuni on in!
 
Meillä omakotitalo, reilut 200 m2. josta tosin omassa käytössä vaan n. 100 m2. talosta 2 asuntoa vuokralla ja kolmannes asutaa ite. remppaa ollaa tehty niin sisä kuin ulkotiloihinkin koko 6 vuotta mitä koht ollaa asuttu. Täl hetkel talo myynnis, ois tarkotus päästä johkuu vähä rauhallisempaa ja syrjäsempää paikkaa...
 
Meillä omakotitalo reilu 80 neliöö+ autotalli ja varasto..
Nyt on viime kesänä kattoratkaisu muutettu ja sitten perään tuli iso vesivahinko jota tässä pikkuhiljaa korjaillaan.. Tosiaan pikkuhiljaa kun nykyajan remonttimiehet on näköjään mitä sattuu ja sitten kun niille aikansa valittaa ne ottaa lopputilin :headwall:
Outoa toimintaa! Eikä itse viitsi tehdä kun koko sisä remontti on muuttaessa tehty ja kun menee vakuutusyhtiön piikkiin on varmempi ottaa ulkopuolinen.
 

Yhteistyössä