Millä viikolla rakenneultraan?

niin että parhaiten näkyis rakenteet ja mahdollisesti sukupuoli? kun mietin sitä että varmaan tuonne 20. viikolla olis parempi mutta sitten taas kun ollaan miehen kanssa puhuttu että jos pahempaa vikaa löytyy niin keskeytetään niin eikö silloin olisi parempi jo tuolloin 18.viikolla? mitäs olette mieltä? tänään tasan 16 viikkoa täynnä.
 
paras näkymä on kaiketi kun viikkoja enemmän, tyyliin rv 20+ tai 21+ muttei kuitenkaan enempää.. ja jos on vähemmän niin sydän ja sukupuoli näkyy huonommin. kuulemma sukupuoli näkyy parhaiten vasta rv 25 jolloin on jo myöhäistä tehdä rakenneuä.
 
Rakenneultra olisi hyvä tehdä käsittääkseni vkolla 20, jotta kaikki elimet olisivat sen verran kehittyneet, että niistä voisi mitään sanoa. Olen kuitenkin kuullut, että ainakin täällä pk- seudulla julkisen puolen ultrat vaihtelevat rv 18-20, mutta kun puhuin yksityisen lääkäriaseman kätilön kanssa niin hänen mukaansa otollisin aika olisi tuo rv 20 hujakoilla. Ja saman tiedon löysin netistäkin.

Mikäli rakenneultrassa käy ilmi jotakin vakavaa, saa raskauden keskeyttää poikkeusluvalla rv 24 saakka :ashamed: Näin luki Naistenklinikan rakenneultrakutsussa.

Itse kävin rakenneultrassa rv 19+5 Naistenklinikalla ja silloin ainakin meidän vauvamme rakenteet (erityisesti sydän, jota kai tarkkaillaan erityisen tarkkaan) näkyivät hienosti.

 

Yhteistyössä