Miksi

  • Viestiketjun aloittaja Ainoako
  • Ensimmäinen viesti
Ainoako
...ovat rattaissaan aina niin tyytyväisen näköisiä: joko nukkuvat tai istuskelevat ja katselevat maailmaa kiinnostuneena, kun niitä kaupungilla käydessä näkee? Kun meidän tyttö (reilu 7 kk) ei rattaissa nuku, mutta ei oikein jaksa pitkään (olisiko puolisen tuntia?) pirteänäkään olla ja alkaa sitten kitisemään ja lopulta huutaa selkä kaarella... :/ Kun tuntuu että "kaikille muille" vaunut/rattaat on hyvä paikka olla, mutta meidän neitiä vaan kiukuttaa. Kotoa kaupungille meno on aina varsinaista suunnittelua, että se osuisi tarkkaan siihen pieneen virkeänä olon rakoseen päivässä...

Onko tuo vain joku illuusio vai ovatko todella "kaikki muut" vauvat aina niin rauhallisia kaupungilla käydessä?
 
Onko teillä naama menosuuntaan päin, se helpotti meillä paljon. Onhan sopivasti päällä, ettei tule liian kuuma, hattu otetaan aina sisällä pois ja avataan takkki auki. Jos meidän neiti 9kk meinaa rattaissa tympääntyä on aina mukana joku pikku lelu mitä näpertäessä suuttumus sitten katoaa.
 
alkuperäinen
\
Alkuperäinen kirjoittaja 29.05.2007 klo 11:14 Vierailija kirjoitti:
Onko rattaissa pystyin asento kun ulkoilette? Kun puolen tunnin päästä alkaa selkä kaarella huutamaan, niin auttaisiko makuuasento jos selkä vaikka yksinkertaisesti vain väsyy? Tuleeko kuuma tms.?
Rattaissa on kolme asentoa ja niitä koitan vaihdella tilanteen mukaan. Yleensä se selkä kaarella huutaminen tulee siinä matalimmassa asennossa ;)

Rattaat on tosiaan vielä "äitiin päin" - ehkä kannattaisi kääntää ne toisin päin, että tyttö näkisi vielä vähän enemmän. Olen tuota miettinytkin, mutta en ole vielä raskinut (on kiva kuitenkin nähdä vauvansa...) ja saanut aikaiseksi. Kiitos vinkistä!

Ja kuumahan näillä ilmoilla helposti varmaan tulee, kun ei sitä näköjään itselleenkään osaa pukea sopivasti päälle, saati sitten vauvalle :)
 
Voi hitto ku mua pelottaa jättää vauva rattaisiin nukkumaan ku meillä partsilla lentelee ampiaisia ihan sikana!
Olenko hullu ku nukutan vauvaa siellä? Itsekään en meinaa uskaltaa heijata vaunuja ku pelkään niitä ampiaisia!?
 

Yhteistyössä