Miksi sä turkilmas vetkuttelet sen eron kanssa?

  • Viestiketjun aloittaja soutaa ja huopaa
  • Ensimmäinen viesti
"njaa"
Alkuperäinen kirjoittaja Liekkiö;30322678:
Kuinka niin? Eihän Turkilmas ole tehnyt mitään "väärää" vaikka kertookin elämästään. Säälin lähinnä tuota hänen paskakärpästään joka yrittämällä yritti ja ei silti saanut osuttua.
Pidän itsekin blogia, jossa kerron elämästäni eikä se ole mitenkään heikentänyt elämänlaatua tmv. On oikein terapeuttista!
Kaikella on hintansa.Kun kuitenkin julkisesti ja rajoittamattomasti kertoo itsestään niin aina tulee myös negatiivisiakin juttu.Joo ei ole kivaa jotkut ahdistelevat perskärpäset.Samahan se on jotkut superstarat jotka vihaa faneja.No hei haloo just niiden ansiosta nekin on staroja....Joka leikkiin ryhtyy se leikin kesräköön.Muuten kannattaa pitää ihan perinteistä päiväkirjaa.
 
Kyllä se nyt on Turkilmasin pakko tehdä isoja päätöksiä suuntaan tai toiseen ja kiireen vilkkaa, koska yksi tuntematon random-harmailija jostain palstalta toivoo niin! Hopi hopi, nyt ei enää emmitä!
:headwall:
 
Viimeksi muokattu:
-vieras-
Jos sun tekee mieli saada multa huomiota, niin kirjautuisit ja lähettäisit yksäriä. Tää on varmaan muiden mielestä aika turhauttavaa tää vääntäminen.

Ja sitä huomiotahan sä kai haet heittämällä joko vääriä ymmärryksiä tai sitten vääriä tietoja. Tiedät että vastaan sulle niihin :).

Tällä kertaa väärää tietoa: yksikään työnantaja ei ole koskaan kyllästynyt muhun. Olen tasan kerran irtisanottu ja silloinkin taloudellisista syistä ja toiminnan loppumisen vuoksi. Tuolle työnantajalle teen toki edelleen satunnaisesti keikkatyötä, eli hyvät välit työnantajaan on edelleen.

Mutta tosiaan: kyllä mä huomaan sua enemmänkin jos haluat. Anna tulla vaan :).
Seli seli! Hamsterin näköinen akka :D
 

Yhteistyössä