Miksi euroviisuihin lähetetään vajakkeja?

  • Viestiketjun aloittaja Miksi?
  • Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja päätön;30690079:
jos "vajakki" hoitaa hommansa paremmin kun muut niin miksei lähetettäis.
en tosin tiedä mitään koko euroviisujutusta tällekkään vuodelle.
Peesi. Euroviisut ovat jo vuosia olleet täysin pelleilyviisut ja voitto tulee lähinnä poliittisista syistä tai muusta mutta ei osaamisesta. En ole katsonut enää vuosiin.
 
"123"
Ens vuoden umkiin pitää jo alkaa etsimään jotain vielä erikoisempaa. Miten ois yksikätinen, sokea pyörätuolissa istuva sotaveteraani joka örisee jotain käsittämätöntä? Varmasti ainakin suomalaiset häntä äänestäis (ku mehän ollaan SUVAITSEVAISIA), ja taas saatais kansainvälistä huomiota :rolleyes:

Erikoiset ja friikit esitykset on joo kuuluneet euroviisuihin jo jonkin aikaa, mutta mielestäni kyllä mennään vähän rajan yli kun aletaan vammasilla hakemaan sääli- tai friikkipisteitä...
 
"qwerty"
[QUOTE="heh";30690249]Piilorasismia? :D[/QUOTE]

Ei ole piilotettua eikä rasismiakaan, vaan tässä ketjussa harrastetaan ihan aitoa ja avointa syrjintää. En kehota häpeämään, koska ette kuitenkaan osaa. Sen sanon kuitenkin, että hv.
 
[QUOTE="qwerty";30690260]Ei ole piilotettua eikä rasismiakaan, vaan tässä ketjussa harrastetaan ihan aitoa ja avointa syrjintää. En kehota häpeämään, koska ette kuitenkaan osaa. Sen sanon kuitenkin, että hv.[/QUOTE]

hyvää vappua vaan sinnekki. :rolleyes:
 
"hmh"
[QUOTE="liisa";30690588]erikoisuuden tavoittelua, parrakas miesnainen ei sit vissii ollu tarpeeksi extraa. ens vuonna lähetetään laulava koira.[/QUOTE]

Vähän tuon tapaista arvelen minäkin. Ehkä laulava koira kuitenkin on liian tavallista? Laulava kärpänen? Viheltävä liito-orava? Jolla taustabändissä tanssivat seksikäs mullikka, puolipaljas perhonen, miehekäs rotta ja häkellyttävän tyrmäävä possumimmi?
 
hdd
En ole näitä heppuja vastaan, olen täysin vastaan kappaletta. Siitä tunnen myötähäpeää suorastaan. Jos laukaisivat ja soittaisivat kunnon voisin, sanoisin sydämestäni että tsemppii kisoihin.

Kappale on niin järkyttävä että jää tältä vuodelta viisut kattomatta.

Viime vuonna jo vähän mentiin oikeaan suuntaan ja näkyihän se tuloksessa.

Ny... järkyttävää. Tyypit varmaan ihan on.
 
"heh"
Se joka noita äänesti on täysin ääliö. Näkeehän sen kommentoinnissakin miten nää puolustajat käy arvostelijoiden kimppuun ja toivovat jopa kuolemaa. Että sellasta sakkia ilmeisesti suurin osa suomalaisista. Hyi.
 
"LaMamanMorbid"
Elähän nyt ap, eihään sua ja sun perhettäs sinne olla lähettämässä.. ;) Ja niille jotka rutisee äänestystuloksesta, olisitte paukuttaneet menemään niitä ääniänne niille omasta mielestänne paremmille vaihtoehdoille....
 

Yhteistyössä