miks toi vanhus joka ryöstettiin kävo nostamassa tililtä kymmeniätuhansia euroja?

  • Viestiketjun aloittaja möööööööööööööööö
  • Ensimmäinen viesti
Töissä nään päivittäin, kuinka helvetinmoiset nivaskat vanhuksilla on seteleitä lompakoissaan. Ei mitään hajua miksi ne sellasia määriä kuljettaa mukanaan, ja toisinaan mietityttää että mitäs jos se onkin joku epärehellinen joka vaikka kaupan jonossa sen nipun sattuu näkemään.
 
.
Jos se ei vaan tajunnut mitä teki. Ei minun äitini esimerkiksi ymmärrä rahan arvoa enää. Sille on aivan sama onko stetli 20 tai 100 euroa. Puhuu markoista edelleen. Toisaalta kun kysyin että mikä vuosi nyt on niin pohti pitkään ja päätyi että 1963. En kylläkään millään keksinyt jotta millä logiikalla se sen keksi.

Sit on hyvä nää muistitestit joita tehdään sille puolen vuoden välein. tarkoitus on tietysti seurata kuinka dementia etenee jne. Tämä ottaa ne kuin koulun kokeina, ja koska lappu on aina sama niin se yrittää opetella etukäteen kysymykset että "tulis hyvä numero"... Esimerkiksi opettelee mahdolisiman monta eläintä kun tietää et sitä kysytään...
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Kyseessä oli kymmenet tuhannet eurot. Mikä sattuma, että vanhus on nostanut niin ison summan ja sattumalta tuli ryöstetyksi. Outoa....
ehkäpä ne miehet oli pankissa nähnyt et nostaa niin paljon. tai jos niillä oli pankissa joku joka tarkkaili mahdollisia uhreja..
 

Yhteistyössä