Mikäa vanhempien mieli pide on tähän uuteen lasten hölmöilyyn

En todellakaan päästäisi kouluun missään hännässä ja naamarissa. Ja ymmärrän, että 11-vuotias leikkii, mutta 17-vuotiaan eläinleikit on vähän outoja.
 
vierailija
Mitä aikuiset ensin, sitä lapset perässä. Leikki leikkinä, elämä ja työ hoidetaan ja vapaa-aikana saa sitten leikkiä ja kokea olevansa mitä haluaa.
Tvstä on niitä malleja tälle ilmiölle pohjustettu vuosikausia: masked singer, putous nyt ensimmäisinä tulivat mieleen tällaisina aivopesuohjelmina.
Aikoinaan 90-luvulla trollipeikoilla (pieni lelu, erivärisillä shokkiväreillä värjätyt fledat) sekä asiaan kuuluvat lastenohjelmat pohjustivat nykyajan aikuisten shokkivärihiusvärejä, jotka nykyisin normaali katuilmiö.
 
vierailija
niin ja lasten leikkinä varmaan normaali ilmiö mutta esimerkiksi aikuisuuden kynnyksellä leikki on jo vähän niinkuin sairasta ja kielii jostakin kehitysviivästymästä ja aivojen normaalin kehityksen häiriöistä. Ei ole normaalia meinaan, että aikuiset leikkivät kuin pienet lapset. Tunne-elämän häiriöstä kielii myös, jos terve lapsi ei osaa lopettaa leikkimistä.
Vähän sama, kuin aikuinen, joka ei osaa lopettaa kepparointia aikuiseksi tultuaan, vaan juttu on jäänyt päälle ja vinouttanut jotakin kehityksessä. asiat muuttuvat sairaiksi silloin, kun ne menevät ns. yli.
 

Yhteistyössä