Mikä vika pannukakku taikinassa?

Eli teen taikinan ohjeella:
2 munaa
5 dl maitoo
2 dl jauhoa
0,5 dl sokeria
0,5 tl suolaa
0,5 dl öljyä

Paistan sitä uunipellillä 225 asteessa 25 min ja pannukakku on silti raakaa sisältä ja alkaa olla jo palanutta päältä.

Eli mikä tässä taikinassa on vialla, kun se ei paistu?
 
"vieras"
Mä en laita öljyä, mutta muuten on sama setti, tosin teen kaksinkertaisella taikinalla eli paksumman pannarin, se on 200-225 asteessa puolisen tuntia. Ja se jää sisältä raa'ahkoksi, koska senhän annetaan hetki hyytyä paistamisen jälkeen. Paistan siis aina niin että on kauniin värinen päältä, en koskaan kokeile millaista sisältä on.
 
"viima"
itse paistan 300 asteessa. eikä pala kun ei ole uunissa kauaa. nousee komeasti ja sen kuuluukin olla pehmeä sisältä.

jauhomäärää sokeria ja suolaa en tiedä. menee tuntumalla. ja rasvana voita suoraan pellille.
 
"suvi"
minä teen itse 6 dl maitoa/ 3 dl jauhoja, suolaa, sokeria, 3 munaa ja öljyä...voita vuuan voiteluun ja paloja päälle... ja 225 asteessa 35-40 minuuttia, keskitasolla eikä meillä meinaa palaa.
 

Yhteistyössä