mikä potta ois hyvä?

meillä on pojalla nyt pottaharjotukset menossa käytössä on baby börnin pottatuoli, pottatuolissa on parempi pienen istua...
montaa merkkiä tietty pottatuoleissa on =)
Toki tavallisiakin pottia on, minkä nyt sitten tunnetkaan parhaaksi lapselle =)
 
Ammattilainen
Pottatuolin hankin minäkin seuraavaksi, kun kuopus alkaa pottailua harjoittelemaan. Tuo baby björn on aika hintava, maksaa n. 30 e. Mut kai niitäkin on jotain halvempia. Meillä on nyt ihan tavallinen 5 euron orthex-potta, mut siitä on tosi hankalaa kaataa tarpeita pönttöön (varsinkin, jos 2v haluaa tehdä sen itse). :headwall: Sitä on myös hankala huuhdella hanan alla, kun on niin iso. Pottatuolissa on kiva kun siitä saa sen pikku kipon irti ja sitä on helppo käsitellä ja tyhjentää. Nyt on meillä kokeilussa tuollainen vessanpöntön päälle laitettava pienennin, siinä päiväkuiva 2v käy tarpeillaan ihan mielsssään.
 
Meillä kans babybjörn ja edellä mainituista syistä huippu =) ja musta kyllä hintansa väärti! Just toi tukeva selkänoja on hirmu hyvä, mammalla on orthexin potta ja siinä ei neiti mielellään istunu vähän pienempänä, kun ei saanu tukea istumiseen. Ainakaan saalista ei tullu, kun keskittyminen meni tasapainoiluun. Jos ajattelet, että sitä pottaa käyttää useampi lapsi, se on vielä halvempaa =)
 
Meillä on baby björnin pieni anatominen potta. Aloimme käydä potalla tytön ollessa 7 kk ja tuo isompi potta oli liian korkea. Edelleen sama potta toimii loistavasti ja on tukeva istua. Minusta pikku potassa on lapsen helppo istua ja pystyy hyvin nojaamaan eteenpäin ,jos on esim. kakka kovalla. Pienenpikin lapsi ylettyy jaloilla maahan ja saa tukea.
 
meil kans babybjörnin pottatuoli (ostin kirppikseltä 2 eurolla ja pesin ja puunasin niin on ku uusi!), mut vielä ku ollaan harjoitteluvaiheessa nii se halpa orthexin potta on enemmän käytössä ku ei meidän jätkä oikee tykkää istua siinä isossa potassa (vaikka onkin suht kookas kaveri, varmaan jo lähemmäs 90cm). voi olla et kun alkaa kunnolla jättään vaippoja pois nii siirrytään suoraa pöntölle, pienentäjän kera toki.
 
Meillä oli aluksi vain orthex:n n. 12? pottatuoli mutta ergonomisesti vanhan mallinen 4? peruspotta oli parempi. Nyt tavallinen potta on pois käytöstä kun pottatuolista saa helpommin tarpeet pois.
P.s. potta on ollut esillä 1v lähtien jotta tottui helpommin kun oli aika.
 
Meillä on 2 euron Emma-potta (Lastentarvikkeesta) ja hyvin toimii! Se on kopio Babybjörnin (10e) ergonomisesta potasta.

Mummolassa on kirppikseltä ostettu (50 c) ostettu Orthex.

Molemmissa 1-vuotias istuu mielellään vaikka 20 minuuttia, kaivaa viereen nostettua lelulaatikkoa ja lähes aina saa ainakin jonkun tuotoksen aikaan. Ja sillä aikaa äiti ehtii vaikka tyhjentää tiskikoneen rauhassa ja laittaa vielä pyykitkin pyörimään... ;)
 
Voe hyvät hyssykät. Ei siihen mitään merkkimuovia tarvita. Kyllä se torttu samallain läsähtää vähän halvemmankin astian pohjalle ja haiseekin vielä yhtä pahalle. Sanoisinpa että semmonen on hyvä että jaksaa istua siinä sillonkin kun on kovalla.
 
Joo ja joillakin on pyllyn malista kiinni se mille potalle istuu mieluimmin.Meillä baby björnin pottatuoli ja esikko istui sen ihan tamelikkoon,kakkonen diggasi ihan simona tuota ortheksin tavllistta pottaa "keija" ja kolmonen on kans ortheks istuja myös johtuen siitä et b.b on tuolla aitassa odottamassa josko joku sen siltä hakisi käyttöön kun pikku potta joutuu kesällä auton kyytiin et saadaan tarpeet hoidettua :D (kylässä istuu merkistä välittämättä potalla kuin potalla) =)
 

Yhteistyössä