Mikä biisi on toi Karjalan Kunnailla-sarjan tunnari?

  • Viestiketjun aloittaja ap
  • Ensimmäinen viesti
vastaus
No se löytyy Hietasen Penan uusimmalta levyltä Rakastan elämää, joka on julkaistu 30.9.2009 ja mitä todennäköisesti löytyy aika monesta levyjä myyvästä kaupasta.

Jos taas meinasit sitä ilmaiseksi kuunneltavana niin tällä hetkellä ei taida löytyä kuin eilisestä Karjalan Kunnailta jaksosta joka on nähtävissä Yle Areenasta vielä 30 päivän ajan.

http://areena.yle.fi/ohjelma/f69d0a3c460aed55c4ee7881e5d6a3b3

Kappale löytyy kohdasta 35:30 eteenpäin.

Kappaleeseen liittyen vielä Hietasen sivuilta poimittua:
"Levyllä on mukana myös neljä uutta suomalaista sävelmää. Erikoisuutena mukana Karjalan Kunnailla -sarjan tunnusteemasta sävelletty laulu Yö väistyy, jonka on sanoittanut kukapa muu kuin Markku Pölönen!"
 
vastaus
Ekan kerran Karjalan Kunnailla tuli TV:stä tietääkseni 2008 syksyllä. Koska ekat jaksot kuvattiin kesällä 2007. Tänä syksynä ne 12 ekaa jaksoa sit uusittiin ja nyt putkeen on tullut 10 uutta jaksoa ja vielä 2 jaksoa on näkemättä. Nää uudet 12 jaksoa on kuvattu kesällä 2008 ja viime kesänä kuvattiin vielä 12 uutta jaksoa jotka näillä näkymin näytetään telkusta vuosien 2011 ja 2012 aikana. Ilmeisesti tekijöillä ois vielä halu kuuden lisäjakson tekoon, jotka kuvattaisiin kai kesällä 2011, mutta Yle ei ole näitä jaksoja ainakaan vielä tilannut.

Joo sama tunnari on tossa sarjassa ollut alusta asti ja ilmeisesti toi tunnuskappale on alunperin tehty vain tuota sarjan tunnusta varten. Vasta nyt sitten myöhemmin Pölönen on itse kirjoittanut siihen sanat ja Hietanen sen levyttänyt. Tämä ei ole kuitenkaan mitään faktaa vaan ainoastaan oma käsitykseni asiasta.
 
vastaus
Korjaus edelliseen:
Tarkoitin siis et ensimmäinen tuotantokausi tuli telkusta 2007 syksyllä...tai tarkemmin ottaen se taisi alkaa joskus marraskuussa ja jatkui siitä siis 2008 vuoden puolelle.

Nyt 2009-2010 näytetään siis toista tuotantokautta ja ilmeisesti viimeiset 12 jaksoa näytetään 2011-2012 vuoden vaihteen molemmin puolin kuten nämä kaksi aikaisempaakin tuotantokautta.

...niin ja eilen tullut jakso oli nro. 21 eli vielä on siis 3 jaksoa jäljellä.
 
tietoinen sekä tiedoton?
Kyseinen kappale on ollut youtubessa, mutta sen laittaja on ollut idiootti ja poistanut sen. En tiedä mistä löytäisin sen nyt. Yhellä sivustolla (jonka nimeä en muista) se oli kuunneltavissa, mutta siihen tarvittiin joku ohjelma tai jotain. Jos joku haluaa siitä tarkempia tietoja: kirjoittakaa. Niin etsin sen sivuhistoriasta. Mutta jos joku täällä tietää ne sanat: KIRJOITTAKAA!!
 

Yhteistyössä