Mikä avuksi liikaHIKOILUUN?? :(

  • Viestiketjun aloittaja hikikainalo
  • Ensimmäinen viesti
hikikainalo
nolo vaiva, hikoilen paljon ja alkanut hiki haisee pistävältä :/
käyn 2-4krt vkossa suihkussa ja tarpeen mukaan saatan pestä kainalot päivittäin, käytän myös deodoranttia. ei auta :(
mikä auttaisi?
 
Joku
ootko kokeillu apteekin dödöjä? jossain kaupassa näin myös sellasia lappuja, jotka laitetaan paidan kainalokohtiin (siis sisäpuolelle) kiinni ja ne siis estävät paidan kainaloiden kastumista sekä dödötahroja.
 
Alat käymään päivittäin suihkussa, 2-4krt on todellakin liian vähän eikä ihme, ettei dödöt kestä. Todennäköisesti tuolla suihkukäyntejä lisäämällä jo pääset hyviin tuloksiin, mutta jos sitten vielä hikoilet niin absolut torr on ehdoton ykkönen tuossa hommassa.
 
Mulla oli teininä sama vaiva. Hiki valui kainaloista ihan valtoimenaan, aivan sama mitä dödöä oli. Sain lähetteen ihotautilääkärille, ja sitä kautta leikkaukseen. Multa poistettiin siis kainaloista hikirauhasia.

Rumat arvethan siitä jäi, mutta oli sen arvoista, kymmenen vuotta leikkauksesta kulunut, ja sen ajan olen hikoillut ihan kuin normaali ihminen. Nyt on taas rauhaset alkaneet innostua, apu ei siis välttämättä ole ikuinen, mutta jo tuo 10 v oli sen arvoista!
 
Absolut Torr ei vaan sovi kuivalle ja herkälle iholle... :'( :ashamed: jos haluaa käyttää on kuiten aika kivulias homma...ite kärsin samasta vaivasta sekä atopiasta enkä voi kyseistä tuotetta käyttää... :ashamed: en vaan yksin kertaisesti voi käydä joka pvä suhkussa muuten kuivaisin kokoon alta aikayksikön vaikka kuinka rasvaisin. |O kainalot pesen aamuin ja illoin joka päivä!!
 

Yhteistyössä