Mielipiteesi keittiön hinnasta?

  • Viestiketjun aloittaja raksavaimo
  • Ensimmäinen viesti
Kannattaa kilpailuttaa!! Me rempattiin kylpyhuone ja samanlaisilla kalusteilla ja laatoilla kolmen eri liikkeen hintaerot oli melkein tuhat euroa! Joskus myös kannattaa ostaa kalusteet (jääkaappi,liesi) muualta mistä ottaa kaapit. Pakettitarjoukset on monesti kalliimpia kuin erikseen ostettuna.
 
zazi
Meillä maksoi keittiön kaapit 6000e ja kodinkoneet 4000e. Rosteriset ja integroidut koneet. Ovet massiivipuuta ja tasot massiivitammea. Mukaan kuului myös tiskipöytä. Keittiö on normikeittiötä suurempi, kaapit (ylä- ja alakaapit) kolmella seinällä.

Kannattaa kilpailuttaa. Pienistä firmoista saa paremmat tarjoukset kuin isoista, Ikea poikkeuksena. Ikean laatu on samaa kuin puustellin, paitsi että kaappien kasaaminen tulee työlääksi. Sellasta kuin JSP-keittiöt voisin suositellla, kaapit tulee kasattuina, ovet valmiina paikallaan, erittäin helppo asentaa itse siitä paikalleen.
 
"vieras"
Kiitos kommenteista.
Oheinen tarjous oli Puustellin, mielestämme kuitenkin ihan hyvä tarjous tämän kokoiselle keittiölle (U-malli + erillinen seinämä, saarekeliesituuletin, vitriinit, koneet, kivitaso ym.), mutta päädyimme vielä odottamaan ja kyselemään tarjouksia muualtakin, niin on sitten vertailupohjaa.
Kivitason hinta ei ollut pari tonnia vaan tuplat siitä, saimme sen nyt puoleen hintaan tarjouksena. Ei sentään kahdella tonnilla saa kivitasoa tuota määrää. :D
Mutta kiitos asiallisista vastauksista.
Arvasin heti hinnasta, että Puustellin. Eli kilpailuttakaa, kilpailuttakaa. Nimestä ei kannata maksaa.
 
"kerttuli"
Halvalla saatte, jos saatte noin edullisesti kodinkoneiden kanssa. Meillä maksoi pelkät kodinkoneet melkein 4000 euroa (jääkaappi 900, pakastin 900, integroitu apk 700, mikro 500, hella+uuni 800).
Teillä ei taida tulla kovin häävit kodinkoneet, kun noin edulliset?

Lisäksi meillä maksoi keittiön kiintokalusteet + tasot 12000 euroa. Tasoa on yhteensä noin 7-8 metriä, joka on kuitenkin vähän ja huomattavasti vähemmän kuin meillä. Meillä on mm. kivitasot ja alhaalla oikeat puuovet, ylhäällä mdf, tosin nekään ei ihan halvimmasta päästä. Kivitason hintahan on muuten noin 700 euroa metri, jos sitä mietitte. Eli teillä tulis varmaan pelkät kivitasot maksamaan jo yli 5000 euroa, eikä "vaan pari tonnia enemmä".
 
ap.
Koneet on Aeg:n rosteriset integroidut koneet (induktiotaso, hella, kalusteisiin "piilotettu" apk, täyskorkea jääkaappi ja pakastin). Tuo kodinkonesetti oli myöskin tällä hetkellä heillä tarjouksena, ei normihinnalla olisi saanut noin edullisesti noita koneita. Katsoin Expertin sivuilta, että vastaava pelkkä induktiotaso olisi ollut tonnin samoin kuin jääkaappi ja pakastin. Meillä nuo kaikki siis yhteensä 2000 euroa.
Kivitason hinta oli normaalisti 6000 euroa, josta saatiin puolet pois eli 3000 euroa olisi jäänyt hinnaksi. Vastaavasti laminaattitaso olisi maksanut tonnin, eli siitä tuo parin tonnin hintaero.
Juuri nuo tässä mainitsemani olivat siis nyt erityistarjouksessa ja oikeasti edullisia, mutta kalusteille jäi kuitenkin hintaa. Ja ei meillä ole vielä kiirettä keittiön saamisessa, joten päädyttin nyt kuitenkin kyselemään tarjouksia vielä muiltakin firmoilta.
Asennus olisi tullut joko Puustellin tai rakentajamme kautta.
 
vierailija
Juuri keittiön ostaneena muistuttaisin, että konevalinnoilla saa eroa useita tuhansia!!
Itse tilasin kivitasot hyväuskoisesti Nerostein nimisestä yrityksestä! En vou suositella wdes pahimmalle vihamiehelleni kyseistä yritystä. Luvataan kaikki mahdollinen ja halvalla! Lopputulos ilu kaikkea muuta. Taso oli laatua sekunda, siitä halpa hinta, jonka myös Nerostein myönsi.. Halvalla ei saa hyvää. Myöhässä toimitettu sekä ala-arvoinen materiaali... Harmittaa
 
vierailija
Moi! Meillä on kanssa ongelmia nerostein.fi kanssa kun on laatu huonoa ja lähtenyt palanen kivitasosta. Nyt odotellaan että suostuuko vaihtaa uuden tason. Tasot kumminkin maksoivat 4150€ niin luulisi tolla hinnalla saavan jo kunnollisen tason.
 
vierailija
Moi! Meillä on kanssa ongelmia nerostein.fi kanssa kun on laatu huonoa ja lähtenyt palanen kivitasosta. Nyt odotellaan että suostuuko vaihtaa uuden tason. Tasot kumminkin maksoivat 4150€ niin luulisi tolla hinnalla saavan jo kunnollisen tason.
Miten teidän on käynyt tässä asiassa, meillä ihan sama tilanne. Meillä on lähtenyt monta palasta tasosta. En suosittele kenellekkään kyseistä toimittajaa
 

Yhteistyössä