Mieheni innostuu

  • Viestiketjun aloittaja Vaimo40
  • Ensimmäinen viesti
matti
Laitetaan tää meitin kokemus tännekkin:)
Oltiin ravintolassa ja meille tuli yöks yks kaveri. Mies jäi olohuoneeseen nukkumaan, josta näki meidän makkariin. Alettiin vaimon kanssa hyväillä toisiamme ja kun kiihotuin niin ehdotin vaimolle että menisi hyväilemään olohuoneen kaveria. Vaimo kikatti ja kysyi oonko ihan tosissani, mutta kohta sanoikin, että okei. Sipsutti hiljaa vain sringit jalassa olkkariin. Sen verran oli valoa että näin suhtkoht hyvin olohuoneeseen.
Oli mahtavaa ja tosi kiihottavaa katsoa kun vaimo siirsi käden kaverin peiton alle ja hyväili vieraan miehen kalua. Peitto liikkui vaimon käden liikkeiden mukana, kunnes siirsi peiton pois ja otti suihin oikein kunnolla. Kaveri vain huohotti vaimoni käsittelyssä. Sitten vaimo meni kaverin päälle ja alotti rajun ja kiihkeen ratsastuksen miehen kullilla. Johtukan humalatilasta kun kumpikaan ei meinannut tulla, vaan naintia kesti pitkään. Lopulta vaimo ja vieras mies äänteli orkujen saattelemana.
Vaimo tuli suihkun kautta takaisin viereeni. Suukottelimme ja nukahdimme vierekkäin.
Molemmat tykättiin kun vaimo sai vierasta miestä. Mahtava kokemus :)
Tosi hieno juttu, vaimo tuli takaisin miehensä viereen vieraat lemmennesteet sisällä, voin kokemuksesta sanoa tunteen tuossa tilanteessa olevan aivan erityinen ja eroottinen!
 
Viimeksi muokattu:
Ilman pikkuhousuja
Olemme nelikymmpinen aviopari ja mieheni on alkanut kiihottumaan,
kun ajattelee vieraan miehen panevan minua.
Hän haluaa melko usein, että kerron miten ihanaa olisi kokea vieras mies.
Viime yönä siirsin peiton mieheni päältä sivuun ja vedin boxerit pois.
Katselin etumusta, en koskenut siihen.
Ei tarvinnut muuta kuin aloin puhumaan vieraasta kalusta.
Kuvailin kuinka haluaisin ihanan isoa kyrpää ja kuinka hyvää se tekisi,
palvoisin vierasta kullia
Mieheni kalu jäykistyi välittömästi ja jökötti kovana.
Olen kysynyt mieheltäni, mutta hän ei osaa vastata miksi kiihoittuu tälläisesta.
Ei se minua haittaa ja onhan se ihan kivakin "leikkiä" vieraasta isosta kalusta:)
Miksiköhän mies kiihoittuu ajatuksesta, että vieras mies panisi vaimoaan.
Mieheni halut väheni vähitellen. Lopuksi en saanut kyrpää puoleen vuoteen. Mitätön asia muutti tilanteen. Jätin pikkuhousut pois, kun tein arkiaskareita. Pilluni vilahteli, kun tein ruokaa tai täytin tiskikonetta. Mieheni etumus paisui ja joudun kesken askareini antamaan pillua miehelleni. Siitä lähtien en ole käyttänyt pikkuhousuja ja olen saanut kyrpää joka päivä. Mies panee, niin että vittuni on arka seuraavana päivänäkin.
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Exän kanssa ollessani kävin loppuajasta panemassa erästä harrastusporukan naista. Siitä piti varmaan tulla jotain muttei sitten panoa kummenpaa. Asia tuli ilmi haluttomalle vaimolleni ja hän tenttasi olinko ollut paljaalla ja laskinko sisään. Myönsin tämän, ja kun istuimme vierekkäin hän alkoi yhtäkkiä suudella ja sanoi ota minut, ota kovaa. Olin ihan äimänkäkenä miten siveyden sipuli huusi ja nytkyi orgasmin kourissa. Jotenkin häntä tuntui kiihottavan se että olin laskenut spermat vieraan naisen sisään. Eipä tämä vaihe kumminkaan kauan kestänyt ja tiemme erosivat.
 
vierailija
Mieheni alkoi puhua minulle aluksi mielestäni ihan kummia ja ihmettelin mistä moiset jutut. En olisi arvannut että hänellä on sellaisia fantasioita. Kiltti mies. Ja entä minä? Vielä kiltimpi nainen. Sitten eräänä lauantai iltana huomasimme olevamme seksibileissä. Alkuun ujostelin ja meinasin parkkipaikalla että lähdetään kotiin. Onneksi ei lähdetty. Nyt lauantaina ollaan menossa jälleen kartanon bileisiin Kirkkonummelle. On nyt uusi yhteinen harrastus ;)
 
vierailija
Meitä aisankannattajia on tietty prosentti. Vaimoni haluaa aika tarkasti valikoida vieraan sonnin.Me ollaan aivan hurjan kiimaisia ennen ja jälkeen vieraan rakastelua. Joskus katseleminen on minulle aika hurjaa, kun odottelee omaa vuoroaan ja vieras kulli ryskyttää lujasti ja vaimon rinnat heiluvat....
"vieras kulli ryskyttää ja vaimoni rinnat heiluvat"ja tuohon kun vielä lisää vieraan sperman ruiskahdukset vaimoni sisään niin AAH ,mikä nautinto.
 
Viimeksi muokattu:
StorJan
Olemme nelikymmpinen aviopari ja mieheni on alkanut kiihottumaan,
kun ajattelee vieraan miehen panevan minua.
Hän haluaa melko usein, että kerron miten ihanaa olisi kokea vieras mies.
Viime yönä siirsin peiton mieheni päältä sivuun ja vedin boxerit pois.
Katselin etumusta, en koskenut siihen.
Ei tarvinnut muuta kuin aloin puhumaan vieraasta kalusta.
Kuvailin kuinka haluaisin ihanan isoa kyrpää ja kuinka hyvää se tekisi,
palvoisin vierasta kullia
Mieheni kalu jäykistyi välittömästi ja jökötti kovana.
Olen kysynyt mieheltäni, mutta hän ei osaa vastata miksi kiihoittuu tälläisesta.
Ei se minua haittaa ja onhan se ihan kivakin "leikkiä" vieraasta isosta kalusta:)
Miksiköhän mies kiihoittuu ajatuksesta, että vieras mies panisi vaimoaan.
kokeilkaa dildoja ja muita apuvälineitä tai katsokaa pornoa, ellei auta ilmoittakaa olen paikalla 188/81 ja 22 cm paksu suonikas
 
Viimeksi muokattu:
StorJan
Moikka vaan,

olen sen joskus aikaisemmin tälle palstalle kirjoittanut, toisella nimmarilla tosin. Voin sen uusiksi tähän laittaa...

Olimme mieheni kanssa häissä vieraina. Jatkojen jatkoilla, tuttujen jo poistuttua, mieheni yllytti minua iskemään itselleni seuralaista. Olihan tunnelma jotenkin virittynyt, minäkin juhlatamineissani laittanut itseni nätiksi, haluttavaksikin. Minä emminjaemmin. Ajatus kuitenkin mielenkiintoinen... kiihottavakin mielessäni.

Lopulta iskin silmäni minua miellyttävään mieheen. Tanssimme. Hänen kätensä ympärilläni. Seikkailivat uumallani, joskus kuin vaihvihkaa alempanakin. Istuimme, tutkit katseellasi sääriäni, mietit reisiäni hameeni alla.

Mieheni taaempana, meitä katsoo. Katsoo minua läpitunkevasti. Katseellaan minua ajaa eteenpäin... kohden jotain, mikä minuakin jo kutkuttaa.

Taas tanssimme, lähekkäin. RIntani sinuun jo painan. Kätesi takanani empien tutkailevat, mitä hamoseni kätköt sinulle voisivat tarjota... Sydän kurkussa pomppien niitä näitä jutellessamme kierrellen ja kaarrellen tyrkkäsin ne sanat suustani, joilla ilmaisin että josko hän, minä.... ja mieheni. Liike pysähtyy. Katsot minua. Ei hemmetti, se oli kyllä ujostuttavan hermoja riipivä hetki. Hölmistyneenä siihen suostuit. Vinkkaan mieheni paikalle ja kaikki siinä sitten juttelimme...... kohti hotellihuonetta. Minä teidän välissä. Apua, saalis taidan olla.

Huonessa, tunnelma oudon jännä. Minua katsotte, salaakin. Mieheni, alat minua kähmiä. Nostelet hamettani... ylpeänä olet saaliistasi. Paljastit satiiniset nauhani, jotka olin sinua varten sukkiini kiinnittänyt. Vieraskin niistä innostui. Lähestyi minua, oma mieheni pois vetäytyi. Mies minua puristeli. Hinkkasi. Ohjasi kohden sänkyä. Korkoni vavahtelevat, askeleeni horjuu. Hitto, miksi te niin hermostuneena ! Minäkään en nyt oikein rentoudu, ymmärtäkää se arvon herrat!!

Hän jo huohottaa. Rullaa hamostani. Kaulaani suutelee... rintojani pusakan läpi etsii. Odota hyvänen aika.... onhan meillä aikaa. Pöksyni ritisee hänen käsissään.... älä nyt vaan riko niitä.... kalliit, uudenuudet! Peppuani nostan ja annan hänen ne jalastani vetää. Lattialle, myttyyn lennähtävät. Kurttaat hameeni.... olkoot.... voinhan sen pesulassa käyttää. Minua selälleni painat. Varo niitä kynsiäsi...olen nainen....sieltä varsinkin. Nyt jo nouset päälleni.... pusakasta rintojani etsit, rintsikoistani ne esille otat... Malta hetki vielä, niin minäkin. Ota mieheni, aviomieheni, korkkarini pois, pliis. Mitä, eikö, aha sinä et halua..entäs minä. Voin kai sitten himokkaasta katseestasi nauttia. Tuollaista katsetta, en olekaan vähään aikaan nähnyt.

Se on nyt sitten menoa. Minun sormissani vieras kalu. Kovana olet, hyvinkin kovana. Sisääni hän se laittaa. Etsii tietään syvemmälle. Outo tunne. Sydämeni hakkaa, kostunut olen, kieltämättä. Heti hän alkaa häärätä. Onhan tämä.... ihan kivalta kohta... kutittelee mukavasti.... outo tunne katsoa.... kun aviomieheni runkkaa... hänen katseensa.... ihmeellisen läpitunkeva. Suustani voihkaisu, toinenkin. Pojat pojat... rauhottukaa nyt.... onhan meillä aikaa, eikös joo. Jos silmäni sulkisin ja antaisin itseni nauttia. Kiirehdit, minua suorastaan rynkytät. Suutani en enää kiinni pysty pitämään. Voihkinani itseänikin hämmentää. Minä siinä allasi makaan. Jalkani pystyssä ja koukussa käsiäsi väistävät, pusakkani auki, rintani pystyssä rintsikoistani heiluvat. Voi kampaukseni, sekaisin, takkuinen. Rakkaani, sinä aivan kovana sängyn vieressä olet. Kiihottavan kovana, josko tulisit lähemmäksi, niin minä....


Kiihdytät tahtia, minä en voi vastustaa nauttivani. Mitä ! Nytkös jo. Tunnen sinun räjähtävän sisääni. Kovenet ja sykit, sykähtelet, vapiset, poltteeni keskellä. Jaa... sinä tulit ja sen myös karjaisten tiedotit. Luuletko, että minä en sitä muuten tietäisi, sisälläni. Pois nouset. Jalkani repsahtavat alas lepäämään. Pusakkaani oikaisen.

Apua, missä mieheni, rakkaani, tässä sitä vaimosi nyt sitten... naitunakohan.

Ohhoh rakkaani, aviomieheni.... tuijotat minua valuvaa. Älä nyt silmiäsi päästäsi pudota. Pitääkö minun alkaa ujostella. Syöksyt päälleni. Sinulle sylini mielelläni avaan. Tuttu olet, osaat minut ottaa, mielessäni sitä toivon... sinun ottavan, jotta minä en katuisi tai häpeilisi. Rintani käsiisi runttaat. Ota kultaseni... häpyäni sinulle nostan. Sinun paineesi jalkojeni välissä tunnen. Kutita minua, minut kohden taivaita. Sinut sisälläni tunnen, etsi ne sopukkani, jotka minut huutamaan saavat. Minua katsot, suustasi soperrusta ihanasta omasta.... lutkastasi. Käteni sivuilleni heitän, rintani sinulle paljastan, korkkarini patjaan työnnän... suustani voihkaisut sinua rytmittäkööt, ota tästä tuhma vaimosi. Kourasi pakaroitani puristavat. Nyt voin siis antautua siihen eläimelliseen loputtomaan nautintoon.... aivan avoinna olen, sille antautua haluan, viis mistään veisaten.

Ei helvata. Pari kertaa klittani tunsi sen tutun alkavan paineen kaipuun.... Päälleni makaat vapistena. Taputan sinua selkään. Jooh... sattuuhan sitä, ei se mitään kultaseni. Olinhan sinulle niin kiihottava, että...

Lupaatte että kohta uudestaan, minä saan maat ja näen taivaat. Joopa joo. Uskoisinko teitä, kun asuani kohennan ja vessaan jalat yhdessä kipitän.

En uskonut ja oikeassa olin. Hien sain pintaani. Nopeat kiihkeät hetket. Sekä heidän että omani. Väsyin lopulta, omaan odottavaan kaipaavaan voihkinaanikin.
erittäin hyvin. kirjoitettu ja olen kokenut samaa paitsi nainen säikähti elimeni kokoa mutta lopultakin kiitti kun oli spermat kasvoilla ja värisi orgasmin jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Olemme nelikymmpinen aviopari ja mieheni on alkanut kiihottumaan,
kun ajattelee vieraan miehen panevan minua.
Hän haluaa melko usein, että kerron miten ihanaa olisi kokea vieras mies.
Viime yönä siirsin peiton mieheni päältä sivuun ja vedin boxerit pois.
Katselin etumusta, en koskenut siihen.
Ei tarvinnut muuta kuin aloin puhumaan vieraasta kalusta.
Kuvailin kuinka haluaisin ihanan isoa kyrpää ja kuinka hyvää se tekisi,
palvoisin vierasta kullia
Mieheni kalu jäykistyi välittömästi ja jökötti kovana.
Olen kysynyt mieheltäni, mutta hän ei osaa vastata miksi kiihoittuu tälläisesta.
Ei se minua haittaa ja onhan se ihan kivakin "leikkiä" vieraasta isosta kalusta:)
Miksiköhän mies kiihoittuu ajatuksesta, että vieras mies panisi vaimoaan.
toivottavasti ratsastit miehesi kyrvällä loppuun saakka. asioista pitää oppia puhumaan vapautuneesti.
 
Viimeksi muokattu:
PariN38M40
Olemme nelikymmpinen aviopari ja mieheni on alkanut kiihottumaan,
kun ajattelee vieraan miehen panevan minua.
Hän haluaa melko usein, että kerron miten ihanaa olisi kokea vieras mies.
Viime yönä siirsin peiton mieheni päältä sivuun ja vedin boxerit pois.
Katselin etumusta, en koskenut siihen.
Ei tarvinnut muuta kuin aloin puhumaan vieraasta kalusta.
Kuvailin kuinka haluaisin ihanan isoa kyrpää ja kuinka hyvää se tekisi,
palvoisin vierasta kullia
Mieheni kalu jäykistyi välittömästi ja jökötti kovana.
Olen kysynyt mieheltäni, mutta hän ei osaa vastata miksi kiihoittuu tälläisesta.
Ei se minua haittaa ja onhan se ihan kivakin "leikkiä" vieraasta isosta kalusta:)
Miksiköhän mies kiihoittuu ajatuksesta, että vieras mies panisi vaimoaan.
Voisin olla teidän isolla vehkeellä varustettu toinen mies.
 
Viimeksi muokattu:
Naista haluan...
Tosi hieno juttu, vaimo tuli takaisin miehensä viereen vieraat lemmennesteet sisällä, voin kokemuksesta sanoa tunteen tuossa tilanteessa olevan aivan erityinen ja eroottinen!
Minä innostun siitä, kun näen naisen pylly paljaana, luonnossa. Ajatuskin kiihottaa. Luonnossa [alapää] paljaana elävä hyväpeppuinen nuori nainen. Elää luonnossa, luonnon antimilla. Nainen. Hän tekee tarpeensa luonnossa ja luontoon. Nainen. Ottaa kaiken elämänsä luonnosta. Ja kun tapaan sellaisen naisen, haluan häntä. Haluan häntä luonnollisesti, tietenkin ilman valheita eli ilman yhtään mitään ehkäisyä. Ja alasti. Nainen. Valmiina vastaanottamaan minut. Siellä luonnon keskellä. Eläimet pysähtyvät seuraamaan kiihkeää eläimellistä paritteluamme. Lopulta nesteeni saavuttaa naisen naisen sisällä. Nainen tulee minusta raskaaksi. Jään hänen luokseen luontoon. Rupean itsekin elämään siellä, täysin alastomana. Vehje pystyssä joka päivä nain naista kuin eläin. Vauvamaha kasvaa naisella. Mutta siltikään hän ei saa minusta tarpeekseen, enkä minä hänestä. Nuolen naisen pyllyä useasti ja aina perä-aukkoa myöten suutelen ja nuolen hänet. Kiihotan hänet eläimelliseen haluun... nuolen ja suutelen myös pillun joka kerta märäksi seksuaalisesta halusta. Lataan naisen täyteen siemennestettäni päivittäin. Elämme näin kuukausia luonnossa, alastomina koko ajan. Metsästämme yhdessä ja elämme yhdynnöistämme. Naisen vauvamaha se vain kasvaa isommaksi, onkohan siellä useampi lapsi..? Olen jo kuukausien ajan ottanut alastonkuvia tästä upeasta naaraasta. Olen kuvannut hänet joka puolelta ja hän pitää siitä. Erityisesti nainen pitää siitä, kun pidän hänen pyllystään niin paljon... Nainen rakastaa pyllistellä minulle: sekä silloin, kun nain häntä, että myös silloin, kun valokuvaan häntä. - Ja lopulta koittaa synnyttämisen aika. - Tapahtuu jotain kaameaa, mitä en koskaan osannut kuvitella tapahtuvaksi... - mutta tällaista se ihmiseläinten elämä vain on evoluution ja sattuman arpajaisissa. - Tai sit näin oli tarkoitettu, emmekä olleetkaan eläimiä.
 
  • Tykkää
Reactions: Seikku24
vierailija
Meilläkin sama fantasia sängyssä ja mieheni oli valmis toteuttamaan, mutta kieltäydyn ja kerroin että dildo saa riittää vieraaksi, sitä mieheni käyttikin ahkerasti. Eräällä baari reissulla mieheni tapasi vahan koulukaverinsa ja kertoi hänen olevan vailla yöpaikkaa, voisiko tulla meille nukkumaan? Suostuin kun vierashuoneessa on tilaa, Ilta kului rattoisasti.. Yöllä saavuimme kotiimme ja totesimme, että nukutaan kolmestaan parisängyllä kun olimme niin kännissä ettei meistä ole vierashuonetta petaamaan. Asettauduin miesten väliin nukkumaan ja uni tuli heti. Aamulla heräsin kyljellään ja pilluani hierottiin takaapäin. Mieheni kaipaa krapulapanoa kuten usein ennenkin. Laskin pikkarini ja työmsin peppua miestäni kohden, merkiksi että olen suostuvainen. Sormi työntyi sisälle ja sai kosteuden tulvahtamaan valloileen. Sorimettaminen loppui ja kulli alkoi työntymään sisälleni, tunttui käsittämättömän hyvältä.. Kulli liikkui hitaasti sisälläni pysähtyen välillä sykkien, kulli sisllä tuntui jotenkin suuremmälta ja nautin suunnattomasti. Aloitin pepun työntelyn jotta panisi minua kunnolla. Aloin korjamaan tyynyäni paremmin pääniälle ja avasin silmäni, mieheni nukkui edessäni. Mietin että, voi viddu. Vieraskulli sisälläni, miten tilanteesta pois ettei mieheni herää, nouseeko tästä kauhea rähinä. Kulli sisälläni tuntui edelleen hyvältä ja liikkui edelleen kiusoitellen, väliiin pohjaan, väliin lyhyitä vetoja. Päätin tehdä mitä naisen täytyy, otin peitonkulman hampaitteni väliin ja aloin pillullani lypsämään tuota vierasta kalua. Ei mennyt kuin hetki kun kullli alkoi sykkimään sisälläni ja tunsin spermojen tulvahtavan sisälleni. Olin tyydytetty ja tyyväinen kun pääsin tilanteesta ohi. Vieras veti kalunsa ulos, slurps äänen saattelemena. Suljin silmäni ja yritin nukahtaa. Hetkenkuluttua heräsin kun poskeani siliteltiin, avasin silmäni mieheni antoi suukon ja kuiskasi, paniko se sinua? Kuiskasin, joo. Oliko isompi? Ehkä vähän. Päästikö sisälle? Päästi, vastasin. Anna minullekin? Käänsin pepun miehelleni, työntyli sisälle liukkaaseen ja muutaman työnnön jälkeen laukesi. Aamukahvipöydässä oli hiljaista porukkaa. Juotuani kahvini nousin pöydästä ja kerroin meneväni pukeutumaan. Mieheni nousi myös ja tuli minua halaamaan, halatessa kuiskasi että mennään panemaan kimpassa. Kieltäydyin ja tunsin valahtavan märäksi. Pillu alkoi sykkimään kun mieheni riisui kylpytakkini ja lähti taluttammaan makkaria kohden. Oli mahtava päivä se tunne kun neljäkättä koskettelee ja jokapuolelle pussaillaan, yhtä aikaa imetään pillua ja rintoja. Miehet panivat pitkittäen eli aina lennosta vaihto kun meinasi laueta. Tuosta yöstä alkoi nautinnon aika.
 
kiihotun
Aloitin pepun työntelyn jotta panisi minua kunnolla. Aloin korjamaan tyynyäni paremmin pääniälle ja avasin silmäni, mieheni nukkui edessäni. Mietin että, voi viddu. Vieraskulli sisälläni,

Päätin tehdä mitä naisen täytyy, otin peitonkulman hampaitteni väliin ja aloin pillullani lypsämään tuota vierasta kalua. Ei mennyt kuin hetki kun kullli alkoi sykkimään sisälläni ja tunsin spermojen tulvahtavan sisälleni. Olin tyydytetty ja tyyväinen
Minäkin kieltämättä kiihotun siitä, että joku kylässä oleva miespuolinen kaverini työntyy ilman ehkäisyä aviovaimoni pilluun ja laukaisee spermat sisään. Vastaavasti haluan itse purkaa spermani ilman yhtään mitään ehkäisyä mainitun miespuolisen kaverini aviovaimon pilluun. Ei siinä voi tämä tuttavaperhe enää sen läheisempi olla, kun otamme toisemme tällä tavalla! <3
 
  • Vau!
Reactions: Seikku24
kiihotun
Minäkin kieltämättä kiihotun siitä, että joku kylässä oleva miespuolinen kaverini työntyy ilman ehkäisyä aviovaimoni pilluun ja laukaisee spermat sisään. Vastaavasti haluan itse purkaa spermani ilman yhtään mitään ehkäisyä mainitun miespuolisen kaverini aviovaimon pilluun. Ei siinä voi tämä tuttavaperhe enää sen läheisempi olla, kun otamme toisemme tällä tavalla! <3
Tällaisesta läheisyydestä ilman ehkäisyä seuraa väistämättäkin se, että molemmat naiset tulevat aina välillä raskaaksi. Jos toisen avioparin naisella on vaikkapa todettu raskaus, jossa minä olen ollut alkuunpanija, niin vastalahjaksi toisen avioparin mies saa halutessaan yrittää saattaa minun aviovaimoni raskaaksi. Toisen avioparin naisella on kuitenkin enemmän lapsia, hän kun tulee herkemmin (itse asiassa tosi herkästi!) raskaaksi. Minun vaimoni ei vaan tuu raskaaksi niin usein. Raskauksien määristä myöhemmin vielä tarkemmin.

Lapset ovat tuoneet ihanaa läheisyyttä meidän ja tämän toisen avioparin välille. Ikään kuin meitä olisi neljä aikuista symbioosissa keskenään. Tähän liittyen mainittakoon, että naisemme harrastavat seksiä välillä myös keskenäänkin, mutta me miehet olemme täysiä heteroja. Siltikin sitä naisten keskinäistä rakastelua on kiva katsella. Kiva, että heillä (naisillamme) on lisäksi tämä keskinäinen yhteyskin. Se on kaunista. <3

Sivuhuomautus: oma naiseni on ollut bi jo ihan "alusta asti". <3

Itse asiassa meidän ja tämän toisen avioparin yhteinen elämä on välillä niinkin tiivistä, että molemmat naiset ovat raskaana vähän väliä ja välillä jopa yhtä aikaakin, eli siis aika useasti vauvoja on odotettu. Ihanaa!!! Oma naiseni on ollut yhteensä 5 kertaa raskaana: 4 lasta synnyttänyt, 1 keskenmeno. Toisen avioparin nainen on on ollut ainakin 6 tai 7 kertaa raskaana: 5 lasta synnyttänyt (jos tarkkoja ollaan: 3 lasta, koska kahden nuorimman lapsensa saamiseen liittyi sektio), keskenmenoja 1 tai 2 kpl.

Minä olen 36 (myöhemmin tänä vuonna 37), vaimoni 35 (myöhemmin tänä vuonna 36). Toisen avioparin miehellä tänä vuonna mittariin tulee 46 ja naisella puolestaan 42. Siltikin myös tämä nainen yhä vain haaveilee lapsista, että niitä vielä lisää hän saisi. <3
 
kiihotun
molemmat naiset ovat raskaana vähän väliä ja välillä jopa yhtä aikaakin, eli siis aika useasti vauvoja on odotettu. Ihanaa!!! Oma naiseni on ollut yhteensä 5 kertaa raskaana: 4 lasta synnyttänyt, 1 keskenmeno. Toisen avioparin nainen on on ollut ainakin 6 tai 7 kertaa raskaana: 5 lasta synnyttänyt (jos tarkkoja ollaan: 3 lasta, koska kahden nuorimman lapsensa saamiseen liittyi sektio), keskenmenoja 1 tai 2 kpl.

Minä olen 36 (myöhemmin tänä vuonna 37), vaimoni 35 (myöhemmin tänä vuonna 36). Toisen avioparin miehellä tänä vuonna mittariin tulee 46 ja naisella puolestaan 42. Siltikin myös tämä nainen yhä vain haaveilee lapsista, että niitä vielä lisää hän saisi. <3
"Tänään raskaustesti positiivinen", kertoi toisen avioparin nainen vaimolleni. Minullekin tiedon sai jakaa, joten-joten... :)

Siis jo 7. ja 8. kerta, kun tämä "toinen nainen" odottaa lasta! Saapa nähdä selviääkö 6. lapsensa tähän maailmaan asti... Laskettu aika lokakuun puolenvälin tienoilla. - Vitsit kui ihanaa ja kiihottavaa ajatella hänen olevan - taas! - raskaana! :)

Tässähän alkaa käymään sääliksi omaa vaimoani, joka ollu "vain" 5 kertaa raskaana. Toivottavasti elimelläni vielä pitkä loistava tulevaisuus naisten raskaaksi saattamisen saralla...
 
vierailija
"Tänään raskaustesti positiivinen", kertoi toisen avioparin nainen vaimolleni. Minullekin tiedon sai jakaa, joten-joten...

Siis jo 7. ja 8. kerta, kun tämä "toinen nainen" odottaa lasta! Saapa nähdä selviääkö 6. lapsensa tähän maailmaan asti... Laskettu aika lokakuun puolenvälin tienoilla. - Vitsit kui ihanaa ja kiihottavaa ajatella hänen olevan - taas! - raskaana!

Tässähän alkaa käymään sääliksi omaa vaimoani, joka ollu "vain" 5 kertaa raskaana. Toivottavasti elimelläni vielä pitkä loistava tulevaisuus naisten raskaaksi saattamisen saralla...
 
kiihotun
"Tänään raskaustesti positiivinen", kertoi toisen avioparin nainen vaimolleni. Minullekin tiedon sai jakaa, joten-joten...

Siis jo 7. ja 8. kerta, kun tämä "toinen nainen" odottaa lasta! Saapa nähdä selviääkö 6. lapsensa tähän maailmaan asti... Laskettu aika lokakuun puolenvälin tienoilla. - Vitsit kui ihanaa ja kiihottavaa ajatella hänen olevan - taas! - raskaana!
Tarkempaa tietoa saatu tänään:

"Meillä on masuasukki, raskausviikot 11+5. Laskettu aika 14.10."
 
vierailija
Lestadiolaisuuteen liittyviä kirjoituksia, ehkä kaikkein seksuaalisuus yksi tekijä mutta myös tämä lapsien saamisen lahja. Itse olen saanut 6 lasta ja oma mies ei minua tiineeksi saa. Olen saanut apua uskon sisaruksilta ja paljon me harrastetaan seksiä muutenkin mutta taustalla on mahdollisuus tulla raskaaksi.
 
Totuudenpuhuja85
Jumala siunasi heidät ja sanoi heille: "Olkaa hedelmälliset, lisääntykää, täyttäkää maa ja ottakaa se valtaanne." (1. Mooseksen kirja 1:28, Raamattu Kansalle)

Meillä rivitalokompleksissa (eri rakennuksessa) perhe, jossa ainakin kymmenen lasta, ja ilmeisesti ovat aina onnistuneet keskenään saamaan lapset, siis sama mies ja sama nainen keskenään. Minua usein ihmetyttänyt, että "miten se muija voi taas olla maha pystyssä, eikös se just viime vuonna ollu...".

Saan kiihotusta nimenomaan siitä ajatuksesta, että voisi(n) saattaa useampia naisia raskaaksi. Vaimoni tietää minun yhdestä ihastuksesta, joka on oman seurakuntamme sihteeri, mutta tää sihteeri on minua kohtaan aika kylmä, vaikka ei tietääkseni edes oo naimisissa ja oman parisuhteensa tilanne on meille erittäin epäselvä. Seksi varmaan ihan vieras asia tälle sihteerille... - kyllä sitä yksin saa jäädäkin tuollaisella asenteella! Pöh! :(

Mistä ihmeestä löytyisi hyväsydämisiä ja ymmärtäväisiä uskovaisia naisia, jotka ois valmiita ihan vain lisääntymään..?

tämä lapsien saamisen lahja. Itse olen saanut 6 lasta ja oma mies ei minua tiineeksi saa. Olen saanut apua uskon sisaruksilta ja paljon me harrastetaan seksiä muutenkin mutta taustalla on mahdollisuus tulla raskaaksi.
Sinä ilmeisesti olisit sellainen..?

Sitä kun ei oman naisen kaa seksi aina jaksa kiinnostaa, ku ei se mikään hehkein pakkaus todellakaan oo.

Siksikin vaihtelu virkistäisi.

Ja onhan tässä se lisääntymisen vietti myös tosiaan. Vahva ja voimakas onkin...
 
Totuudenpuhuja85
Saan kiihotusta nimenomaan siitä ajatuksesta, että voisi(n) saattaa useampia naisia raskaaksi.
Ei ollut tarkoitus tuo peukalo alaspäin -hymiö.

Halusin kirjoittaa:

voisi/voisin

yhdellä kertaa laittamalla n-kirjaimen sulkeisiin heti voisi-sanan perään, mutta sivuston systeemi tekikin siitä peukalon alaspäin, mitä en todellakaan tarkoittanut siihen kohtaan viestiä.

Halusin siis sanoa:

- Saan kiihotusta nimenomaan siitä ajatuksesta, että voisi/voisin saattaa useampia naisia raskaaksi.
 
Totuudenpuhuja85
Meillä rivitalokompleksissa (eri rakennuksessa) perhe, jossa ainakin kymmenen lasta, ja ilmeisesti ovat aina onnistuneet keskenään saamaan lapset, siis sama mies ja sama nainen keskenään. Minua usein ihmetyttänyt, että "miten se muija voi taas olla maha pystyssä, eikös se just viime vuonna ollu...".
11. tulossa. Maha pystyssä siis taas ollaan. Tänäkin vuonna. Taas siis odotetaan siellä. Naiseni näki kyseisen pariskunnan meidän kaupalla muutama päivä sitten.
 

Yhteistyössä