Meidän 1,4v. ei huoli enää puuroa aamulla...

Pari aamua sitten alko puuro tökkii pojalla, ikää nyt 1v.4kk.
Jugurttia tykkää syödä ja leipää ym mutta kun haluaisin syöttää mahdollisimman tukevan aamiaisen...

Mitä te joiden taaperot ei suostu puuroa nielemään syötätte aamiaisella?
Niin ja meillä on kokeiltu useita puurolaatuja/makuja ettei siit ainakaa oo kii...

Kiitokset...
 
Meilläkään ei ole aikoihin huolittu puuroa..ikää nyt 2-v. Jossain vaiheessa huoli aamuisin velliä,mutta nyt ei sitäkään. Ja nykyään on edes turhaa tarjota aamupalaa pariin tuntiin,kun herätään. Pojalle ei vain ruoka maistu heti. Kun ollaan oltu sen pari tuntia hereillä,niin tarjoan ihan leipää,munakasta,muroja,viiliä ja sellaista,kun ei jogurttiakaan tahdo oikein syödä kovin usein =)
 
joo ei meilläkään ihan heti herättyä mitään mee alas...
taidampa ostaa jotain hyviä muroja pojulle ja koittaa vaikka mitä munakkaasta sanoo.... munakasta ei vielä ole maistanu koskaan...
Oletko muuten tehnny pelkän munakkaan vai laittanu kenties jotain täytettä tms...?
Niin ja oletko suolaa tms. maustetta laittanu ?

kiitti :D
 
Olen laittanut makkaraa,juustoa,tomaattia,kinkkua ja sellaista. Tänään laitoin kinkkusuikaleita,pieniä tomaatin paloja ja juustoa. Ja hyvin maistui =) Suolaa en yleensä laita. Ja välillä yritän tarjota hedelmiäkin,esim. 2-3 osaan pilkotut viinirypäleet maistuvat välillä hyvin =)
 
Meidänkin poika lopetti puuronsyönnin juuri noihin aikoihin. Eikä ole suostunut syömään vieläkään. Ei auta vaikka mitä puuroa ja vaikka minkä kera tarjoaisin. Huuto alkaa heti, jos yritänkään puuroa "tuputtaa". Pojalla ikää nyt 2 v 1 kk. Poika on muutenkin tosi huonosyömäinen aamuisin. Normaaliaamuina syö n. 1-1,5 dl jogurttia eikä mitään muuta. Ruoka ei vain maistu aamuisin. Lounaaksi sitten syökin joskus jopa enemmän kuin äiti... :|
 
satu86
me ostettiin elovenan kaurapuuro&vadelma sekoitus.. siitä neiti tykkää. tavallinen puuro ku ei meinaa maistua. Monta kuukautta oli syömättä puuroa.
Silloin annoimme leipää ja jogurttia.

Nyt onneksi saa annettua tukevan aamiaisen vaikka aika kallishan tuo puuro pakkaus on :/ mut mitä vain tyttären takia!
 
juu kalliita ne onkin nuo eloveenat mutta kuten satu86 sanoi mitä vain rakkaan lapsosen takia :hug:
nekään ei kelpaa pojalle... eilen ostin vispipuuroa (laiskotti-jaksanu ite tehä) ja sitä meni hiukan...
Ronkeliksi alkanu tuo poika kun ennen sai sytöttää mitä tahansa ruokaa ja kaikki kelpas :D
 
No aika harva aikuinenkaan aamulla puuroa haluaa popsia...Meillä syödään esim. mysliä ja luonnonjugurttia, vähäsokerisia muroja, piimää hiutaleiden ja talkkunan kanssa, viiliä ja hedelmä/marjasosetta. Ja marjoja kaikkiin päälle jos on. Hyvin maistuu kun on aina hiukan erilaisia variaatioita!
 
taidankin mustikoita taivadelmia päälle laittaa niihin tuo poika on ihan himona.. söis vaikka mustikoita rasiallisen kerralla... en oo kerralla antanu paljoo ku oon kuullu ettei pienelle sais paljoo mustikoita syöttää kerralla...
tiedättekö pitääkö tuo paikkaansa?
=)
 
meillä huolitaan puuroa vain iltaisin jos sillonkaan, pimatsu nyt 1v3kk. Itse keitetty ei kelpaa vaan valmistetroja ja semperin lasipurkissa olevaa sokeroimatonta puuroa... tyyristähän tuo on mutta jos kerran maistuu niin antaa mennä. aamupuuroa ei oo huolinut muutamaan kuukauteen. viiliä, jogurttia, leipää, viinirypäleitä.
 
Meilläkään ei pojalle 1v4kk tahdo enää puuro maistua aamuisin. Mutta esim. leipä, jogurtti, hedelmät, kiisseli ym. kelpaavat.

Tuolla aikaisemmin joku mainitsi vähä sokerisista muroista, minkä merkkisiä ne ovat? Meillä ei vielä ole poika syönyt muroja, mutta voisi niitäkin kokeilla, että saisi vaihtelua aamupalaan.. :)
 

Yhteistyössä