Matkalle marraskuun lopussa, MINNE?

Eli reissuun tekisi mieli, mukaan on lähdössä 1,5v lapsi. Matkakohde on ihan hakusassa kun ei tahdottaisi Kanarialle mutta ei ehkä Thaimaahankaan.

Onko Espanjassa aurinkorannoilla jo liian viileä (oppaat näyttävät +20 astetta, onko verrattavissa suomen +20 asteeseen) ?

Monet hehkuttavat Egyptin puolesta, mutta vähän matkustaneena minua hieman hirvittää, turhaanko?

Nyt hyviä marraskuun reissukohteita listaan! :D
 
Me oltiin just toissa talvena 1, 4 veen kanssa Arabiemiraateissa Sharjahissa ja tykättiin kovasti! Vain kuuden tunnin lento, oltiin kyllä maaliskuussa, mutta eiköhän lämmintä ole myös marraskuussa...Finnmatkoilla mentiin B)
Oli ainakin hygieeninen ja turvallinen kohde tosin arabimaahan mentäessä on oltava asenne kohdallaan ja alkoholi oli kielletty kokonaan Sharjahissa, Dubai sitten vähän vapaampi, mutta me tykättiin =)
 
Tuo on kyllä hankala aika tai kohteita vähän, joissa taatusti lämmin.
Egypti on ihana paikka, mutta olimme siellä kahden pienin lapsen kanssa ja melko raskasta oli, kun paikalliset olivat koko ajan lasten kimpussa...höpöttämässä, silittämässä, valokuvaamassa jne. Kulttuuri on niin erilainen, että minä väsyin siihen. Hygienian kanssa pärjää ,kun on itse tarkka. Hotelliin kannattaa satsata. Pienten kanssa en kyllä Egyptiin, enkä vastaaviin maihin lähde enää.
 
SMP
Olemme käyneet vastaavan ikäisen lapsen kanssa Egyptissä, olimme jouluna siellä 2 viikkoa ja kaikki meni hyvin. Seurueestamme ei kenelläkään ollut mitään ongelmia terveyden kanssa. Ensimmäisen reissun jälkeen olemmekin käyneet Egytissä 4 kertaa.

Kap Verde voisi olla yksi varteenotettava kohde edellisten lisäksi.

Kanarialla tosiaan epäävakaa sää.
 
Mina kanssa suosittelen AE Dubaita. Lentoaika on sama kuin Kanarialle, aikaero ei paina paalle. Maa on turvallinen. Hyvat hiekkarannat, toinen toistaan upeammat ostoskeskukset, souk-alueiden tarjonta. Hyva ruoka, kulttuurien sekamelska ovat vaan plussaa. Syksymmalla on jo vahan miellyttavammat kelit. Ei enaa niin tukahduttavan kuuma.

Minne muualle voisi menna tahan aikaan loppuvuodesta, niin Kaakkois-Aasia, Malediivit???? Maailmahan on rajaton oikeastaan matkustamiseen.
 
Vielä kyssäri, otitteko lapsille A-hepatiitti rokotteen ja tuliko siitä mitään reaktiota?

Meidän poika on jokaisesta normirokotusohjelmaan kuuluneesta rokotteesta saanut pistokohtaan turvotusta ja punoitusta, lisäksi samaan aikaan tai päivän parin päästä on tullut "flunssamaisia oireita" ja lisäksi pyllyn iho mennyt ihan rikki.... En sitten tiedä johtuuko kaikki rokotuksista vai onko vaan sattunut samaan aikaan, mutta arvelluttaa ottaa extra-rokote... :/ Tehostettahan ei ennen marraskuuta ehditä ottamaan, mutta varmaan sillä ensimmäisellä rokotteellakin pärjää.

Aivan järkyttävä matkakuume, kohteen valinta on kyllä kaikkein pahinta kun tekis mieli mennä vaikka minne :D



 
Alkuperäinen kirjoittaja Tuulipuku:
Israelin Eilat

Lyhyt lentomatka, hyvät uimarannat, tuohon aikaan on ihan lämmintä, hyvä siisteystaso, paljon nähtävää
Tätä paikkaa mäkin suosittelen =)
Mielenkiintoisia käyntikohteita mm. Jerusalem, Kuollutmeri, Petran kaupunki Jordanian puolella...
Israelissa ihmiset myös ystävällisiä, ja paikalliset ruuat herkullisia :p

Alkuperäinen kirjoittaja anskui:
Vielä kyssäri, otitteko lapsille A-hepatiitti rokotteen ja tuliko siitä mitään reaktiota?
Me ollaan otettu molemmille lapsille (ja itselleni myös) hepatiittirokotteet, eikä ole tullut mitään sivuvaikutuksia. Neuvolantädin mukaan se on kuulemma yleensä hyvin siedetty rokote, eli todella harvoin sivuvaikutuksia.
 

Yhteistyössä