Marraskuun masuasukit kesäkuussa

susimieli: mä oon miettinyt myös tuota yksityiselle menoa, jos jostain syystä ei ru:ssa näy sukupuoli, mutta saa nähdä viitsiikö sitten kuitenkaan "tuhlata" rahaa pelkän sukupuolen selvittämisen takia... No täytyy miettiä sitä sitten jos ei Ru:ssa jalkoväliin nääkkään..

Tervetuloa mukaan Sara Tuulia:wave:

Mä lähden nyt juhannuksen viettoon siskon helmoihin, joten palataan taas ensiviikolla. Ihanaa ja rentouttavaa Juhannusta kaikille!!

-Nelly ja muru 17+1-
 
  • Tykkää
Reactions: susupala
Nannikki, mulla on kans sama "näppyongelma", naama kukkii pahemmin ku ikinä ja myös selkään on alkanut ilmestyä ihan kunnon finnejä : / ihan alkuraskaudesta myös dekolteen alue oli täynnä pientä näppyä. Onneksi tuo rinnusta on nyt jo melko siisti ja naaman ja selustankin näpyt saa piiloteltua. Mutta ei mikään kiva vaiva :(

*jonesy 17+0
 
Heipä hei kaikille!

Rakenne ultrassa käyty... Kova kaveri ol säntäilemään ja mittojen otto oli oma haaste :)
vauvan koko vastas viikkoja 21+1 eli 5 pv enempi kun on, mut LA pidetään samassa eli viikot siis edelleen 20+3 :) Paino arvio tällä hetkellä 410g. Kaikki oli rakenteissa pienellä hyvin. Sukupuolikin kysyttiin ja sen lopussa meille näyttikin eli Poika olisi meille jälleen kerran tulossa...
Noihin oireisiin siis pakko sanoa et ei niistä voi mitään lukea, sillä mulla tämä oli täysin erilainen raskaus kun muut ja silti samassa sukupuolessa pysytään :) Ei saada pinkkiä lisuketta pyykkikoriin... Mutta sukupuolella ole väliä kunhan pieni on terve ja kaikinpuolin kunnossa :heart:

Mutta nyt alan valmistautua saunaan...

Oikein ihanaa juhannuksen aikaa kaiklle...

Anskuli&Papu 20+3
 
Huomenta!

Eilen oli ultra ja kaikki oli hyvin :) Pienellä oli muistaakseni painoa 360g, rakenteet oli hyvät ja virtsarakko pissiä täynnä. Kovaa toinen potki ja myllers koko ajan, ei meinannu antaa kuvata, mut saatiin tosikiva kuva jalkapohjasta :) Mut hölmöä kun ei muusta! Pääasia että näytti kaikki olevan ok! Sukupuolta ei haluta tietää ja ilmotin sen heti ultraajalle ettei vaan vahingossa möläytä vaikka törröttäs keskellä kuvaruutua :D Veikkas kätilö et nyt tulee pienempi vauva kun poika oli, kertoisko sekin sit jo että tyttö tulee!

Mutta hyvää jussia kaikille! :flower:

KyyneltenHymy & Eemeli-Emilia 21+0
 
nelly en mä kans tiedä tulisiko sitä mentyä yksityiselle kuitenkaan.. Harmittaisi jos ei selviä ru:ssa mutta toisaalt tuntus hassulta maksaa siitä tiedosta maltaita.

Huh kun oon poikki!
Tultiin illalla kotiin, oltiin kaks yötä reisussa ja yks yö mm. Leirintäalueella telttailemassa, 1,5v oli reipas reissaaja! Nyt väsytää ja on ihana päästä omaan sänkyyn nukkumaan! Saas nähdä tehdäänkö huomenna vielä jotain juhannushommia.

Meidän kuopus tuntuu olevan todella paljon rauhallisempi kuin esikoinen oli, silloin kun liikkuu niin ne tuntuu selvästi, mutta se on se tökkäisy tai kaksi ja sit asettuu taas. Onkohan vatsan ulkopuolellakin rauhallinen, esikoinen on ainakin edelleen melko liikkuvainen yksilö..

Ultraa odotellaan kovasti, onneksi tässä on kaikkee puuhaa niin tämä odotteluaika kuluu jouhevasti :) ensi viikolla kolme työpäivää ja sit alkaa viiden viikon loma<3 Miehelläkin on töissä sit lepsumpaa niin saadaan lomailla koko perheen voimin :) hassua aatella että loman jälkeen töitä on vaan vajaat 3kk ja sit vaan odotellaan vauvaa <3

Susimieli ja Kuopus 18+3
 
huh ku on tullu paljon viestejä tännekki ja edelliseen ketjuun :D pitihän ne kaikki lukea ja nauraa kippurassa :D
niihän siinä kävi että sokerit oli yli arvojen ja nyt sitte mittaillaan sokereita :( sormet on ihan kipeät pistelyistä.. mutta parempi nii että papulla on kaikki hyvin :)
1.7 olis neuvola ja 19.7 rakenneultra.. lastenhuone ollaan saatu rempattua loppuun ja sänkyki ostettua pikkuselle :) muut vielä puuttuu mutta eipä tässä kiirettä ole..
väsyttää ihan hirveenä ja väsyneenä mieskin saa osansa :D kyllä sitä ärsyttää kun en jaksa valvoa hänen kanssaan kuten ennen ilman päiväunia :D
jussina käytiin ajelemassa Inarissa asti, aivan mahtava reissu oli :) 520km ja 9h meni mutta tekisin sen matkan uudestaan vaikka huomenna.. seuraavaks aateltii lähtiä kilpisjärvelle ja sieltä ajaa norjan kautta Utsjoelle ja sieltä kotiin :) saas nähä lähetäänkö matkalle kahdestaan vai vasta sitte ku jakaudun :D

migreenit vaivaa ja sainkin luvan käyttää buranaa (jeiiih) ja samalla sain lähetteen hierontaan.. en oo vielä käyny mutta pitää maanantaina soitella ja kävästä hemmottelussa :p närästys on alkanu (hyh).. kauhee oli.. tiiä söinkö mitää sopimatonta eilen ku yöllä kun heräsin wc:hen nii huh mikä olo.. onneks meni vesilasillisella ohi.. turvottaa paljon vaikka juon paljon vettä ja liikun..

liikkeistä.. en tiiä mitä pitäis tuntea mutta semmosta solinan tyylistä liikehdintää on ollu mahassa nyt noin viikon (kai).. että vielä odotellaan kunnon potkasuja :D

Sasseri86 ja Papunen 17+4
 
Verensokereista: Te jotka joudutte mittailemaan verensokereita. Onko teillä Millaisia ollut aamu arvot? Ja Jos jäitte kiinni sokereissa niin oliko iso hyppy?
Mä viel oottelen sokru vastauksii, mut joudun mittailee silti...

Anskuli&Papu 21+0 *POKS*
 
Nyt on urakoitu monta sivua teitin juttuja, kun en ole oikein viimeaikoina koneen ääreen ehtinyt. Siellä aikaisemmin puhuttiin näistä ruokarajoituksista. Oltiin siis Kroatiassa reissussa ja siellä alkoi tuntua, että mitään ei voi syödä, jos kovin tarkkaan neuvolan ohjeita noudattaa, niin aika lailla jätin sitten noudattamatta. Sushia en ole uskaltanut syödä, tai raakaa kalaa muutenkaan, mutta muuten en ole ollut kovin tarkka.

Meillä on RU viikon päästä, kyllä jo jänskättää. Ja mulla ei ole poika- eikä tyttöoloa, joten en osaa arvata ollenkaan. Ekasta oli alusta asti poikaolo ja poika tuli.
 
onnea Tangerine poikalupauksesta :) Juhannus sujui hyvin syöden ja ulkona ollen! nyt vaan Poksahdan 20+0 :) puolessa välissä ollaan! JEI :heart: eilen havaitsin ekan kerran vasemmalla puolella lonkkaa ensi kerran ihan pientä kipuiliua... saas nähdä miten tuo loman jälkeen töihin paluu ensi viikolla vaikuttaa olooni kun joutuu paljon olemaan jalkojensa päällä, lomalla tullut paljon makoiltua...
 
Onnittelt hyvistä ultrakuulumisista sekä tyttö-ja poikalupauksista kaikille ultrassa käyneille!!
Itse saan odottaa vuoroani vielä muutaman viikon, jännittää kyllä ihan hirveästi ja odottavan aika on tunnetusti piiiiitkä, plaah! Jos nyt jostain syystä masukki ei suostu jalkoväliään raottamaan, niin sitten annetaan asian olla ja odotetaan marraskuuta. En ole innokas maksamaan ei lääketieteellisin syin -tehdystä ultrasta omaisuutta, kotihoidon tuella kun ei juuri juhlita :|

Sattuipas eilen hausta tilanne puistossa, kun tuttu koiranulkoiluttaja(herttainen mummo)tuli vastaan. Jää aina tekemään tikusta asiaa, että saa juttukaverin. Tokaisi, että nyt kun juhannus on vietetty niin kohtahan se joulukin taas koittaa. Se vanha ja ärsyttävä kommentti, jonka usein kuulee, ja joka on aiemmin saanut minut, jos nyt ei suuttumaan niin jotain sinne päin, kun kesä kauneimmillaan ja edessä päin. Nyt tuli kuitenkin heti mieleeni, että jouluna meilläkin on jo uusi vauva talossa, joten miksei sitä jouluakin jo alkaisi kohta odottamaan :D.

Täällä on lomailu! Käytiin Tukholmassa, parasta reissussa oli lapsen ilo ja riemu palomerestä ja kaikista niistä ihanista laivan leluista, oli leikkikavereita ja hyvää ruokaa, jopa lapsen mielestä(nirsolle kelpaa normaalisti VAIN äidin tekemä ruoka). Paljon tuli oltua jalkojen päällä, joten kunnon liitoskipuja oli havaittavissa, osaksi häiritsi omaa olemista, mutta kotona kun on hissukseen, niin olo on ok. Siivoaminenkin jo aiheuttaa melkoiset kivut, joten taidan luovuttaa sen homman osittain miehelle, tykkää varmasti :LOL:

Raskausarvet kiusaa täällä, ei niinkään ulkonäöllisesti, mutta kutittaa inhottavasti. Vatsassa niitä ei ole, mutta rinnoissa kyllä, oli jo ensimmäisesä raskaudessa. Nyt on harkinnassa jokin raskausarpia ehkäisevä/hoitava voide, onko kenelläkään noista rasvoista kokemuksia?? Apteekin perusvoiteista ei esikoista odottaessa ollut hyötyä.
Taitaa hb olla laskusuunnassa, huimaa ja puuskututtaa pienestäkin ponnistelusta, ja olo on jotenkin veltto. Neuvola on vasta kk päästä, joten sinnitellään vielä.

Tekisi niin mieli shoppailla vauvalle vaatteita, kun on ale-myynnitkin, mutta maltan mieleni ultraan asti ja heti sen jälkeen menen kaupoille, jotain pieni nuttua ostamaan :heart:

Esikoinen taas taitaa jättää päikkärit nukkumatta :headwall: äänekäs ilta siis tulossa, ikää vasta 1v9kk, ja aivan varmasti unet tarvisi, mutta kun ei osaa rauhoittua, niin ei osaa, enkä masun kanssa voi syliin enää nukuttaa.

Hyviä vointeja kaikille! Muistakaahan syödä paljon mansikoita ja muita kesäherkkuja =)

Millimolla ja masukki 17+6
 
Kiitos paljon teille ketä tsemppasi ja muistivat minua:heart:

Pärjäsin oikein hyvin viime tiistaihin kotona, kunnes yöllä huomasin taas vuotavani verta. Tämä oli kuitenkin.viel niukkaa jota nyt tulee kun on se hematooma.
Keskiviikkona vuoto runsaantui jälleen. Jälleen osastolle 5 päiväksi ja tänä aamuna kotiin. Sairaalareissuja on ollut niin paljon että.kyllä itku on tullut.monta kertaa.
Haluaisin edes HETKEN NAUTTIA raskaudesta mutta kun kohtukuolemaan on 45% vaara saada se. Yritän jutella ja laulella pikkuoselle ja pitää positiivista mieltä.
Sairaalassa lähinnä tutkivat onko vaurioita käynyt, vahtivat päivät jolloin rautaa syön maksimimäärät, B-vitamiini pistoksia saan lisänä ja kun yleensä vuotoa tulee runsaasti 2-4pv.
Tänään ei ole ollenkaan! Haluaisin.jo ollakkin kotona.

Tyttö liikkuu aktiivisesti! Muutenkin onneksi kasvu on hyvää. Varsinainen rakenne-ultra on torstaina. Nyt vaan jälleen vuoteen omana.
TALO SAAPUI TONTILLE TÄNÄÄN, toivottavasti pystyisin lähteä katsomaan viikonloppuna!
Näppärä ratkaisu ja talokin ol juuri.mieleinen :) Nopeampaa tämä on tuplasti kuin se että rakennettaisiin alusta loppuun. Ja miehellä on kuitenkin aikaa vievä työnsä.

Kaikille masuiljoille tsemppejä ja onnea ultrista

Pinja ja Emma 21+0
 
No nyt ne liikkeet tuntuu selkeästi täälläkin!

Onnittelut kaikille iloisista ultrakuulumisista. Itsellä vielä viikko siihen. Toivon tosiaan että mies pääsisi nyt mukaan, kun viimeksi sattui olemaan työreissulla. Sukupuolta emme halua tietää. Kuopus (3v) toitotttaa kaikille että tyttö on tulossa :) Kysyin, että mitä jos onkin poika, niin tätä hän ei ottanut kuuleviin korviinsa. Tytölle mulla olisi nimikin valmiina, mutta toisaalta poika olisi kiva sillä kaksi vanhinta meillä on tyttöjä, joten olisi kiva että kuopus (poika) saisi seuraa.
 
Millimolla kyseli mitä voisi laittaa raskausarpiin. Sain siskolta jotain kookosrasvaa sisältävän rasvapurkin, jota hän käytti ja oli tyytyväinen, mutta en ole vielä tullut testanneeksi. Mutta jos kiinnostaa tarkemmin, niin voin tsekata rasvan nimen.

Mullakin vielä viikko ultraan, kovasti odotan. Eli siis RU 2.7. ja tänään 20+0!
 
Minulla on liikkeet tuntuneet (ja näkyneet! :D) selvästi jo muutaman viikon, ja aika aktiivinen kaveri tuntuu olevan kyseessä:) Mahassa zumbaillaan kyllä siihen malliin:p

Rakenneultra meillä on tiedossa torstaina, vaikka jostain syystä olen koko ajan ollut siinä uskossa että 27pv. on keskiviikko, mikä lie hairahdus taas:D Jännitys alkaa kyllä pikkuhiljaa saavuttaa, ihanaa kuulla ja nähdä taas jotain uutta pikkuisesta! Lisäksi huomenna paukkuukin jo 21+0:)

Onnea kaikille ultrassa käyneille hyvistä kuulumisista ja tiedon halunneille tyttö tai poikalupauksesta!

SaraTuulia 20+6
 
Onks täällä enää ketään muuta joka ei tunne liikkeitä :D
Mä en viäkään tunne. Tai välillä tunnen mukamas "jotain" mutta en mitään sellaista mitä voisin varmaksi sanoa että nyt se oli pikku tyyppi mahassa:)
Sykkeet kuuluu dopplerilla joten silleen en oo huolissani, ja välillä dopplerilla kuulee että sykkeet "etääntyy" ja lähenee.
Neuvolan täti sanoi viime torstaina että varmaan kolmen viikon sisällä alkaa liikkeet tuntumaan:)

Ens maanantaina on rakenneultra:)

luna 19+2
 
Mulla liikkeet tuntuu selllaisina isompina ja pienempinä "muljahduksina":) välillä syvemmällä mahassa ja välillä taas tuntuu että joku on tosissaan tulossa vatsanpeitteistä läpi. Alkuun tuntui siltä kuin olisi ollut ilmaa kehossa, vain väärällä puolella kroppaa näin ihanasti sanottuna:D
Ja siksi siis meni hetki ennenkuin edes opin tunnistamaan hennot liikkeet:)

Kyllä ne liikkeet kohta tuntuu sinullakinluna_82, usko poies!

Pakko kyllä sanoa että aika scifiä tuo kun liikkeet näkyy noin selvästi mahan päältä:D Heti tuli mieleen nämä Alien- leffat:D

SaraTuulia 20+6
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: jenha86
Tänään käyty ru ja kaikki rakenteet oli kohdillaan! Pää hyvän kokonen ja kuulemma pitkät luut :D Ja haarojen välissä roikku iso pötikkä, eli meille tulee poika :heart: Mun poikaolo ei siis pettänyt.
Saatiin 7 hienoa kuvaa ja yhdessä kuvassa näyttää ihan kun vilkuttais meille :)

Päivittäin muutaman kerran tuntuu liíke, tai voiko sitä edes liikkeeks sanoa.. pienenpieni elohiiren tapanen tökkäys. Kyl ne siit sit alkaa voimistumaan ja parin viikon päästä tulee varmaan jo ihan selkeitä liikkeitä.
Onnea teille muillekin jo ru:n käyneille ja tsemppii teille sitä oottaville :)

Shalley 20+1
 
luna_82 liikkeistä, esikoista oottelen ja en voi sanoa tunteneeni vielä liikkeitä. Välillä kuplii masussa ja välillä mietin kun voisi olla liikettä mutta ei ole varma - joten tuskin on ollut.
En ainakaan vielä ole huolissaan ja ens vkolla on rakenneultra joten siinä varmaan selviää enemmän

on huomenna taas poksuu ja puoliväli häämöttää!!!! joten tänään 18+6
niin ja tosiaan napaa välillä kipristellyt - napakorun takia. Pitäisi käydä ostamassa tilaan sopiva tai sitten ottaa vaan nykyinen pois; jommin kummin - miten muut? Eikös se mene aika äkkiä umpeen jos ei käytä korua?
mutta samalla huomasin, että napa on vähän erinäköinen..kuulostaa varmaan tyhmältä mutta muistuttaa enemmän sellaista "odottavan" napaa - kuten siis olenkin..mutta en ollut aikaisemmin kiinnittänyt mitään huomiota joten :LOL:
 

Yhteistyössä