Marin ja AY-liike eivät porvarista saisi toimia samoin säännöin kuin he itse "Lex Marin" ja "Lex Kojamo" estämään Marinin ja AY-liikkeen voitonjako

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Sinun ja ”siementäjän” kannattaa pysyä persuketjuissa.
Tällä palstalla on ihmisiä, jotka haluavat piristystä päiväänsä.
Seuraavan kerran ilmoitan vinoiluistasi suoraan palstan valvojalle.
Toivottavasti viestittelymme päättyy tähän.
En tunne ketään "siementäjää". Ehkä sinä tunnet ja olet mieltynyt hänen siemennyksiinsä. Hupinsa kullakin.
Joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön. Älä vingu, kun sinulle annetaan samalla mitalla takaisin.
 
vierailija
Hyvä Sanna, pidä kiinni oikeuksistasi. Ei ole pelkästään kokoomuslaisten ym. oikeistolaisten oikeus ryhtyä tienaamaan

Oikeisto-omisteinen valtamedia koitti laittaa asiayhteydestä revityn heiton, jossa Sanna Marin tuomitsi verokikkailuna Laura Rädyn (kok) holding-yhtiön konsernijärjestelyt vuonna 2014. Yleisradion mukaan Marin kutsui tuollaista verokikkailua "yhteiskunnan syöväksi". Marin ei siis itse tee holding-yhtiön verokikkailuja, eikä hänellä edes ole holding-yhtiötä, vaikka oikeisto-omisteinen media nämä asiat koittaa sekoittaa Marinin osinkoihin.
Vaan Marin nauttii kaikkien listaamattomien yhtiöiden omistajien tapaan osinkoverotuksen huojennuksesta. Se on vähän kuin verovähennykset esim. kotitalousvähennys, moniko jättää sen ottamatta täysimääräisenä?
Marin SDP:n jäsenenä tosin on ajanut tuon veroedun poistoa, mutta siihen saakka kaikki suomalaiset ovat samalla viivalla yrittämisessä ja omistamisessa yhtäläisen listaamattomien yritysten veroedun nauttijoina.
👍❤🌹
 

Yhteistyössä