Minkähän takia se on niin pinttynyttä Suomessa kun selkeästi ihmiset oirehtii? MIKSI?
Ei ole. Sitä tehdään ihan kaikkialla ja muualla se kuumakäsittelykin on kohtalaisen paljon rajumpi. Muualla täysmaito on vain rasvaisempaa, siis 5,5 % eikä ole juurikaan meidän täysmaitoamme vähärasvaisempia tuotteita. Siinä mun mielestä selitys, maito pitäisi juoda täysrasvaisena. Sellaista meillä ei edes saa kaupoista.Alkuperäinen kirjoittaja Babylonin Riippuva Puutarha:Mulla on ollut se käsitys että se on melko suomalainen juttu, ei siis olekaan?
Mutta kun Suomesta EI SAA rasvaista luomumaitoa. Mitä luomua se muka on kun siitä joka tapauksessa on rasva ensin poistettu ja sitten lisätty niin että saavutetaan 1,5 % ? Kysynpä vaan. Kaikki maito, myös luomu tehdään ensin rasvattomaksi.Alkuperäinen kirjoittaja yhä terve:Kyllä luomumaidostakin täytyy juoda just sitä rasvaisempaa, et rasvaliukoiset vitamiinit imeytyy. Tavallisessa maidossa on muuten tietyn verran (sallittu määrä) antibioottijjäämiä, mut luomumaidossa niitä ei saa olla ja siksikin on parempi:
http://kemikaalicocktail.blogspot.com/2009/07/turhaa-karsimysta.html
Justihmiset ei jaksa ravistaa purkkia.. tulis varmaan valituksia
Kaikki vastaanotettu maito testataan antibioottien varalta, joka erä testataan ja siihen on olemassa vain yhdenlainen testi käytössä. Oli sitten luomua tai ei.Kyllä luomumaidostakin täytyy juoda just sitä rasvaisempaa, et rasvaliukoiset vitamiinit imeytyy. Tavallisessa maidossa on muuten tietyn verran (sallittu määrä) antibioottijjäämiä, mut luomumaidossa niitä ei saa olla ja siksikin on parempi: