Mä olen raivannut tätä mökkiämme 4 päivää synttäritä varten....

  • Viestiketjun aloittaja "aito ammattivalittaja"
  • Ensimmäinen viesti
ipii
Kuka sua on neuvonut eroamaan tai jäämään sossutukien varaan.

Laitat tavaroiden roudauksille ikärajat - tai myyt ne kirpillä / lahjoitat ne hyväntekeväisyyteen.

ja tilaa tulee ja kaikilla parempi mieli.

Eli TEE JOTAIN !!!!!!! valittamisen sijaan .....
 
[QUOTE="aito ammattivalittaja";30369223]Ei tuo mun mieheni fyysisesti ole väkivaltainen mutta tajusin vasta vähän aika sitten sellaisia asioita mitä en osannut ottaa huomioon kun tänne muutin ja ne vaikuttavat jollain lailla.[/QUOTE]

En sitä epäillytkään, että väkivallasta olisi kyse, mutta tuntuu että silti pelkäät mm joutuvasi taivasalle jos laitat asiat ns rullaamaan omaksi eduksenne.
 
vieras..
En lukenut koko ketjua, mutta ymmärrän että asutte ahtaasti. Karsi niitä tavaroita, ei kai niitä ole pakko olla 20 laatikollista.

Meillä on 250 neliötä käytössä, ja kyllä tuon yhtenä päivänä siivoaa vaikka käyttää matot pihalla, vaihtaa petivaatteet ja pesee ikkunoit sisäpuolelta.. Ja talossa kaksi vilkasta taaperoa. En siis kyllä oikein ymmärrä, mutta ei kai se toisaalta ole mun tehtäväkään. Valintakysymyksiä, valintakysymyksiä...
 
Ka misseepä se järki kulta??
Kamat veks,vähennä sen verta,että raasu ees asumaan mahut.Ei laps tarvii miljoona krääsää ja tuhatta muutakaan vekotinta,joilla ei tosiaankaan kaikella leiki..
Ei hemmetti hyvää päivää vaan.

Tämä nainen (???) osaa provokaatiot...
 
"Anne"
En ymmärrä miksei osaa lapsen leluista voi laittaa johonkin varastoon ja vanhimmat lelut on jo varmaan leikitty myynti/poisantamismääriin.
Kivempi lapsellekin, kun voi paremmin keskittyä leikkimään ja välillä pääsee vaihtelemaan leluja reilummalla kädellä, kun osa on poissa ja osa leikeissä.
 
"aito ammattivalittaja"
[QUOTE="Anne";30369319]En ymmärrä miksei osaa lapsen leluista voi laittaa johonkin varastoon ja vanhimmat lelut on jo varmaan leikitty myynti/poisantamismääriin.
Kivempi lapsellekin, kun voi paremmin keskittyä leikkimään ja välillä pääsee vaihtelemaan leluja reilummalla kädellä, kun osa on poissa ja osa leikeissä.[/QUOTE]

Tänä iltana mies alkaa viemään lelulaatikollisia leluja synttäreiden ajaksi pois ja minä yritän keksiä mitä noille suurille leluille jotka ei mahdu lelulaatikkoon tekisi.
 
"huh"
Vielä ehdit vuokrata tilan synttäreille, maksat sen ite niin ei tarvii mieheltä kysellä, ja ehdit selvitellä tavaraongelman myöhemmin. Ei tuohon tila/tavaramäärään 10 lasta + aikuiset päälle mahdu mitenkään juhlimaan.
 
"aito ammattivalittaja"
[QUOTE="huh";30369357]Vielä ehdit vuokrata tilan synttäreille, maksat sen ite niin ei tarvii mieheltä kysellä, ja ehdit selvitellä tavaraongelman myöhemmin. Ei tuohon tila/tavaramäärään 10 lasta + aikuiset päälle mahdu mitenkään juhlimaan.[/QUOTE]

Täällä ne pidetään. Tavaraa viedään pois ja aikuiset tulee eri aikaan kuin lapset.
 
way of life
Joka asiaan löytyy "aito ammattivalittajalta" selitys. Mitään muutoksia ei halua tehdä tai viedä eteenpäin .... milloin esteenä ukko , milloin itkevä anoppi tai appiukko.

Tarttus itseään niskasta kiinni ja tekis asioille jotain ..... muutakin kun valittas tällä palstalla....
Eihän se silloin mikään ammattivalittaja olisi. Ammatikseen kun on ottanut valittamisen, niin sitähän sitten kuuluu työkseen tehdä. Palkan maksaa mies luontoisetuina.
 
vierass
Oothan myynyt kirpparilla tai antanut tutuille lapsen vanhoja leluja/vaatteita ym? Eihän teillä enää ne vauva-aikaiset tavarat pyöri nurkissa?

Laita jätesäkkiin lapsen turhat lelut (ne millä ei enää leiki) ja sitten kuvaat ja laitat nettikirppareille myyntiin. Saat rahaa ja tilaa - tuplahyöty!

Ps. Ehkä kannattais pitää sitä "mökkiä" yllä jatkuvasti niin ei tarvis viikkoa lapsen synttäreiden vuoksi raivata.
 
"trolli"
Outoa että jengi lähtee tämän tapauksen kanssa enää 'keskustelemaan' mistään. On itsekin myöntänyt olevansa provo.

Vielä oudompaa että joku ihminen jaksaa tällaista elämänsä sisällöksi. No, pitkäaikaistyöttömällä näköjään riittää haaskata aikaansa tällaiseen sontaan.
 
"aito ammattivalittaja"
[QUOTE="trolli";30370342]Outoa että jengi lähtee tämän tapauksen kanssa enää 'keskustelemaan' mistään. On itsekin myöntänyt olevansa provo.

Vielä oudompaa että joku ihminen jaksaa tällaista elämänsä sisällöksi. No, pitkäaikaistyöttömällä näköjään riittää haaskata aikaansa tällaiseen sontaan.[/QUOTE]

90% en ole trolli.
 

Yhteistyössä