Maanantaina paistettu jauheliha - voiko syödä vielä tänään?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja pihi
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
P

pihi

Vieras
Tein maanantaina makaronilaatikon ja paistaessani siihen jauhelihan, otin osan lihasta sivuun ja säästin käytettäväksi toisessa ruoassa (keskiviikoksi) jota ei muuttuneen viikko-ohjelman takia koskaan ehditty tekemään... Jauheliha on siis paistettu ja maustettu, ollut muovirasiassa jääkaapissa maanantaista. Voiko sen vielä tänään syödä? Harmittaisi heittää lihaa pois... :(
Ei se ainakaan pahalle haise ja näyttää ok:lta, uskaltaisitko syödä vielä?
 
Miksi ei, onhan kaupassa myynnissä olevissa jauheliha paketeissakin parasta ennen päiväys usean päivän päästä niin miksi se menisi muutamassa päivässä pilalle jos on paistettukin, niinhän ne saattaa mäkkäreissä ja muissa hampurilais paikoissa pitää jopa pari viikkoa sitä lihaa kaapissa ja sitten paistaa sen ja myy.
 
Mä en söis jauhelihaa muutenkaan, sisältää sidekudosta ym. jämiä, yök. Plus esim. soijarouhe maistuu samalta/jopa paremmalta ja on huomattavasti halvempaakin :heart: Jopa miehelle menee ihan jauhelihasta.
 

Yhteistyössä