Luovutettu munasoluhoito, vol. 2

Apua. Eilen tuhrua aamulla, verta paperiin ja illalla verta lugeja laittaessa, ei kipua, mutta kamala ahdistus. Tänään tietysti vielä tuhrua, mutta ei ainakaan vielä verta. Tässäkö tämä sitten oli? Aikasemmin ei mitään tällästä. Nyt jotain 8+. Anteeksi omanapaisuuteni.

Oivikki; onnea sykkeestä :)! miten tuota tilannetta seurataan? Tuleeko se toinen sitten itestään pois?
 
Viimeksi muokattu:
Onnea Oivikille!! Ja Sussuannalle myös! Tsemppiä ultran ootteluun!

Isot pahoittelut Plastex :(

Persika. Vuodot on hyvin yleisiä. Pikemminki sääntö ku poikkeus. Limakalvot on etenkin näissä hoidoissa lääkkeiden takia hyvin turpeat. Kirkas veri on yleensä kohdun suulta tai olet raapaissu limakalvoa lääkkeitä laittaessa :). Kivuttomuus kertoo siitä että hätää tuskin on. Mullakin tiputti alkuviikoilla silloin tällöin eikä kohdussa ollu mitään hätää.
 
persika mulla hulahti kirkasta verta pyttyyn pari kertaa oikein kunnolla viikoilla 5-8, sitten loppui. Kävin itse ultrassa klnikalla 5+3, 7+0 ja 9+0 eli seurattiin tilannetta. Jos sulla ei tosiaan kipuja ole niin kaikki voi olla hyvinkin :) Ultrassa saat vahvistuksen jos et pysty vain odottamaan.

Oivikille kirjoittelinkin jo toisaalle :)

plastex isot pahoittelut ja kovasti jaksamista :hug:

Muille tsemppiä tuleviin hoitoihin, ainakin paulannella oli siirto tiedossa :wave:
 
Pahoittelut ja voimia Plastex.
Sussuanna onnea paljon, katso lähetteestä ettei ole kvalitatiivinen hcg, se antaa vain posit-negat tuloksen eikä arvoa. Kvantitatiivinen antaa hcg arvon.
Oivikki, millä viikolla sun ultra oli? Eikö Johkusellakin ollut niin että ensin näkyi vain toinen syke ja myöhemmin tuli vielä toisen alkion syke. Onnea silti yhdestä pienestä!
Persika toivottavasti vuoto pysyy niukkana tai poissa.
 
Oivikille tsemppiä ultraan, tosiaan vuoto voi olla vaaratonta ja voihan se olla just niin että toinen vuotaa pois. Mulla vuoto oli keskenmeno 6+3, toivotaan että sulla se ei ole sitä ja ainakin lohduttavaa että hetki sitten sun ultrassa toinen oli ok!
 
Plastex :hug:
Toivottavasti Oivikilla ultrassa toinen vauveli kasvaa ja voi hyvin. toivottavasti myös Persikan vuotelu ei vaikuta vaaveliin.
Ikäviä nuo vuodot, kyllähän se aina pelästyttää, jos vuotoa tulee. Mulla aikanaan vko 8 keskenmeno ja alkoi pienenpienellä tuhruvuodolla, tämä oli kyllä silloin luomuraskaus ja arvasin heti että kaikki ei ole ok kun vuotelee, luomuihin ne vuodot harvemmin kuuluu.

).( aika kuluu nyt vauhdilla, just aattelin et kohta jo uä ja sitten siirto, jos kaikki ok :)
Odotukset ei ole korkealla, mutta kokeiltava nyt siis tämä vika kerta.

Kaikille hyvää viikkoa vaiheisiinsa !
 
Kylläpä nyt tuhruttaa :( Pidetään peukkuja, että harmitonta. Saman käsityksen olen itsekin saanut, että yleistä ja usein harmitonta on. Keskenmenoissa minulla on tullut ihan runsasta vuotoa, mutta toisaalta keskeytyneessä keskenmenossa vuotoa ei ollut, mutta rv. 10 kohdilla (viimeisiä päiviä ennen lääkityksen lopettamista) crinone asettimessa oli hiukan tummaa väriä/verta. Mutta siitäkään ei pystynyt päättelemään mitään, koska olisi saattanut johtua 'raapaisusta'. Kipuja ei ollut.

Omaa napaa, lääkärissä ja labroissa käyty, tulokset tullut ja hakemus vihdoin lähetetty Tsekkeihin. Jännää :O
 
Hei! En eilen ennättänyt tänne, kun tytön kanssa tuli lääkäri keikka. Mutta onneksi ultrassa toinen vielä oli ja syke näkyi :heart:, toinen oli vuotanut pois, ikävä kyllä vuoto jatkuu, joten edelleen pelottaa sen toisenkin puolesta.

Persikka vuodon loppumista sinulle myös edelleen toivon.
 
  • Tykkää
Reactions: fanni_
Onneksi Oivikki toisella kohtulaisella kaikki hyvin <3. Toivotaan että pysyy tiukasti paikoillaan. On tää kauheeta kun koko ajan saa stressata! Loppuiskin siihen kun saa + tuloksen testitikkuun.. Mut ei todellakaan! Mulle ei onneksi toistaiseksi kuulu uutta, menen huomenna veritestiin , tulos pitäisi tulla samana päivänä. Jännittää! Sitten puolessa kuussa ultra ellei ihmeitä tapahdu ennen. Aurinkoista loppuviikkoa kaikille!
 
Ihanaa Oivikki että toinen ok! Kai ne siellä yleensä sit pysyy ku usein kuulee että alussa just toinen vuotelee pois.
Ilmottele verikokeen tulokset Sussuanna, pääset sitten nauttimaan raskaudesta taas paremmin!
 
Oivikki eilen sitten tuli vielä toinenkin km, on tämä kyllä ihan kamalaa :'(, että ei pitää olla ensin tämän raskautumisen tällaista ja sitten vielä tulee näitä menetyksiä, mitä muillekin on tässä tullut. Pakkasessa yhteen siirtoon soluja, mutta saa nähdä milloin se on edes mahdollista ( fysiikan ja rahan ) takia ja selviävätkö jäljellä olevat edes sulatuksesta :headwall: .
 
Voi ei Oivikki, toi on niin väärin. Ei tuota kellekään halua, kaksi kiinnittyy ja molemmat kesken. Koita jaksaa ja koota itsesi, ihan kamalaa on. Surussa mukana :hug:

Persika: toivottavasti vuoto olisi muuta, mutta nuo kivut ei hyvälle kuullosta :( Pidetään peukkuja, että vaaveli olisi niin sinnikäs, että kyydissä pysyisi kuitenkin. Kaamea tilanne sinullakin odottaa ultraa maanantaihin.

Niin paljon kun täällä oli iloa plussista, niin nyt on kyllö suru vallannut mielet. Miksi tää on niin vaikeaa ???

Mielessä olette kaikki ja koitetaan kestää ja rämpiä eteenpäin, nyt ei edes muuta voi sanoa...
 
Plastex ja Oivikki :hug:

Persika ainhan kivut ja vuoto ei tarkoita keksenmenoa. itselläni oli viime raskaudessa ihan hirmuiset kivut ja vuotoa tulu kahteen-kolmeen otteeseen hyytymien kanssa,mtta kaikki sitli hyvin. Koetahan jaksella :hug:

Paulanna lähtö sulla jo häämöttää :) Menettekö nyt kuin paljon aikaisemminja mitä kautta nyt menette? Toivotaan ,että nyt onnsituu.

Tsemppiä ja voimia kaikille omiin tilanteisiinne missä olettekin
 

Yhteistyössä