Lokakuun lutuset *Syyskuussa*

Onnea jälleen uusista vauvoista!

Meillä on valmiina sekä liberoa että pampersia vaipoista, pääsee vertailemaan niitä. Mukava kuulla kokeneempien kokemuksia niistä.

Valitusta luvassa :) jälleen huonosti nukuttu yö takana. Ensiksi illalla vauva riehui niin ettei ajoissa voinut edes kuvitella sänkyyn menemistä. Siitä ku päästiin alkoi alavatsalla inhottava tunne, sellaista menkkamaista kipua. Ei kuitenkaan supistuksia kait. No hyvää asentoa ei löytyny ja vessassa sai ravata. Huoh. Alkaisin olee ihan valmis synnyttämään.. Huomenna neuvola jälleen, nyt rampataan siellä kerran viikossa.

Eilen täyttyi täysiaikaisuus, jälleen saavutettiin uusi etappi raskaudessa :) ja hyvä asia tuossa vauvan eloisuudessa on, ettei ole tarttenu liikelaskentaa harjoittaa, hyvin liikkuu!

Hanssi + napero 37+1
 
Onnea isosti vauvautuneille!!!

Huih, aatelkaa huomenna alkaa meidän oma kuu! Siihen mihin alkuvuodesta tuntu olevan ikuisuuden matka, nyt se on tuntien päässä.
Ai niin pitäskö niitä vaippoja tosiaan ostaa :D :D
Omaa napaa. Viikonloppuna oli niitä kaikenlaisia olotiloja, niin nyt ne on helpottanut (tietty kun sanon näin niin tulevat takas). Toivon silti että ne on ees valmistellu paikkoja. No huomenna on vielä lääkärineuvola joten kai se taas ehkä selventää. Huomaa että isäntäkin rupee oleen herkillä kun tuntuu että kun lähden yöllä vessaan niin havahtuu aina kattomaan että kaikki on kunnossa :) Tuntuu jotenkin utopistiselta, että oikeesti lähtö voi tulla koska vaan. Ja jotenkin itestä tuntuu että lähtö tulee yöllä, en tiedä miks.
Ai niin tänään poksuu 39 viikkoa......huih!
 
Heipä hei kaikille!

Nyt vasta joudan kirjoittelemaan. Elikkäs minulla alkoi viime viikon torstaina supistelemaan kotona ollessa. Tai onhan niitä supisteluja ollut enemmän ja vähemmän, muta nyt tuli 10 minuutin välein muutaman tunnin ajan. Mummo soitettiin kotiin meille vahtimaan lapsia ja lähdettiin ajamaan sairaalaan. Autossa supisteli 5 min välein. Sairaalassa todettiin että 2-3 cm auki ja saliin päästiin. Supisteli ja lämpöpussia pitelin mahalla ja selässä, keinuin pallon päällä. Supisteli 4min välein useamman tunnin. Synnytys ei vaan edennyt, 16 h olimme salissa, tuloksena 5 cm auki ja olin todella väsynyt ja äkäinen.
Lääkäri päätti että laitetaan kipupiikki ja nukahtamislääke ja osastolle yöksi nukkumaan. Niin tehtiin.
Seuraavana aamuna lääkäri sanoi, että tällä kohdunsuun tilanteella ei voi kotiin lähteä ja kun supistelujakin oli niin päätettiin synnytystä jouduttaa. Päästiin saliin ja lääkäri puhkaisi kalvot. Kipeät supistelut alkoi pian ja tiheni ja koveni vauhdilla. Ilokaasua hengittelin ja sain kohdunsuulle paikallispuudutuksen, kipu oli kyllä viedä tajun ja nämä lieventi sitä pahinta tuskaa. Kohta alkoi jo ponnistuttaa ja 9 minuutin ponnistamisen jälkeen syntyi ihana tyttö! Koko touhu kesti 1,5 h.
Tyttö painoi syntyessään 3245g ja kaikki hyvin! Osastolle mentiin, oltiin kaksi yötä ja eilen illalla päästiin kotiin. Vauva on valloittanut meidät täysin ja olo on niin kiitollinen ja onnellinen!
Tsemppiä loppuraskauteen ja palkinto on kaiken vaivan arvoista!

Toive ja ihana prinsessa 3vrk

Ja kiitokset onnitteluista! :)
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: lullaby89

Yhteistyössä