Hyvin muistettu!! Tiedetään myös nimeltä E621.Alkuperäinen kirjoittaja poipoipoi:Natriumglutamaatti! Meinasi unohtua
On on! Mutta... tavallista makaronia saa joskus tosi halvalla tyyliin 5pss/1e, sillin ostan sitä. Tumma riisi on jotenkin :x ja kypsyykin niin pirun kauan ainakin mun kokeilemat. Marinoimaton broileri oli aika kuivan makuista kun just vahingossa ostin. Voishan sen itekin tehdä mutta mä pidän valmiiksi marinoidusta. Ainut liha mitä ostan on possun ulkofile, kesällä kylläkin grillataan marinoituja pihvejä. Nugetit on hyviä. Olen järkeillyt rypsiöljyn terveellisemmäksi kuin oliiviöljyn, enkä ala viilata pilkkua jos niissä joku vivahde ero on. Sokeroitu jugu maistuu meidän suuhun paremmalta kuin itsemaustetut maustamattomat.Alkuperäinen kirjoittaja **:tuohon on helppo saada terveellisemmäks. Riisi ja pasta tummaks, samoin leipä, marinadi pois, nugetit pois, rypsin tilalle vaikka oliiviöljy, sokeroidun jogurtin tilalle maustamaton ja sekaan banskua, marjoja tms.
Oli sokeria tai ei, mutta syöpää aiheuttavia on nekin jogurtit.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Meidän jogurtissa ei ole ainakaan lainkaan sokeria...elämä kun on täynnä valintojaAlkuperäinen kirjoittaja juu:jogurtti...omenat, päärynät(varsinkin, jos poltat tupakkaa), sisältävät syöpää aiheuttavia aineita. ja muutenkin jogurtti on sokerista..
Nyt on tullut liemikuutioita joissa ei ole mitään lisäaineita. Niitä voi hyvin käyttää ja ovat kätevämpiäkin kuin vanhat, kun ovat jo puoliksi nestemäisiä.Alkuperäinen kirjoittaja hermot män:Lihaliemikuutioita ei suositella. kuulemma fondy on terveellisempää...mutta siinä taas on punaviiniä, voi kiesus, miten hankalaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Alkuperäinen kirjoittaja veiras:Jos lihapadassa on käytetty punaviiniä, siitä kiehumispisteessä haihtuu alkoholi pois. Ja se mitä jää jäljelle ei ole mitenkään epäterveellistä.
Alkuperäinen kirjoittaja mamatsu:Punaviiniä
kerro tarkemminAlkuperäinen kirjoittaja t:Nyt on tullut liemikuutioita joissa ei ole mitään lisäaineita. Niitä voi hyvin käyttää ja ovat kätevämpiäkin kuin vanhat, kun ovat jo puoliksi nestemäisiä.Alkuperäinen kirjoittaja hermot män:Lihaliemikuutioita ei suositella. kuulemma fondy on terveellisempää...mutta siinä taas on punaviiniä, voi kiesus, miten hankalaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Alkuperäinen kirjoittaja veiras:Jos lihapadassa on käytetty punaviiniä, siitä kiehumispisteessä haihtuu alkoholi pois. Ja se mitä jää jäljelle ei ole mitenkään epäterveellistä.
Alkuperäinen kirjoittaja mamatsu:Punaviiniä
Ja mihinköhän tämäkin perustuu, kun edelleen niitä säilöntä- ja lisäaineettomia kuutioitakin valmistetaan.Alkuperäinen kirjoittaja mi:lihaliemikuutiot
Eiköhän se sairastelu johdu enemmänkin siitä, että ylipaino on lisääntynyt huimasti ja ihmisten eliniänodote on kasvanut myös.Tuo suomalaisten sairastelu vois johtua melkeenpä siitä, että täällä syödään nyt kevyemmin (rasvattomammin ) kuin koskaan ennen. 40 vuotta sitten aloteittu sota rasvoja vastaan oli Yhdysvalloissa nimenomaan valtakysymys, ei niinkään terveyteen perustuva. Ja oppia on otettu hyvin.
Kumma homma kun kaverin vaari eli melkein 100-vuotiaaksi punasella maidolla ja voilla (kärjistetysti ), mutta kaveri ei voi sietää kumpaakaan ja sanoo että niistä lihoaa yms. Sydärin kun syö liikaa rasvasta kalaa. Yök hyi.