Listataan "ihan mukavaa ajanviihdettä"-olevat reality yms. ohjelmat, joita ei tule katsottua, kun eivät kuulu ns. pääkanaviin!!

  • Viestiketjun aloittaja ap
  • Ensimmäinen viesti
ap
Haluaisin alkaa seurailee jotain ihan ok reality ohjelmia tai tv-sarjoja, koski ne sitten ihan mitä vain. Siis sellaisilta kanavilta, joita tulee harvoin katsottua ja siksi sieltä ei ole bongannu mitään. Voisin esim. laittaa ajastimelle digiboksiin.

Kaipailisin ihan kivoja ohjelmia esim. Jim, Sub, MTV3 Ava, Max, Fakta, Liv jne.

Itse voisin laittaa tähän alkuun, että Liv kanavalta tulee arkisin klo 21-22 reality ohjelma "uusi elämä maalla". Siinä ideana on, että yhtä pariskuntaa seurataan per jakso. Siinä yhdessä tunnissa käydään läpi alusta loppuun monen vuoden ajalta. Perusidea on se, että pariskunta ostaa jonkun tosi ränsistyneen ikivanhan talon ja aikoo rempata sen ihan itse alusta loppuun tietyssä aikataulussa. Saattaa näin kuulostaa tylsältä, mutta on tosi hyvä. Siihen jää ihan koukkuun.

vastaavia ohjelmavinkkejä siis kaipaisin. Kiitos
 
ryj
Pienten perhe Liviltä lähes joka arki-ilta klo 20.30 on kyllä tosi hyvä:) Kertoo lyhytkasvuisen perheen elämästä. Perheen isä ja äiti ovat lyhytkasvuisia ja heidän neljästä lapsestaan kolme on normaalipituisia ja yksi lyhytkasvuinen. Erittän symppissarja!:)
 

Yhteistyössä