Lisää kirppisasiaa

- Kelpaako viisivuotias kaukalo (Graco autobaby telakalla) enää kenellekään vai vinttaanko suoraan roskikseen?
- Meneekö kirppiksellä hyvin kaupaksi ns. isommat tavarat kuten tuplarattaat, sitteri, amme?
- Miten asettelen vaatteet esille? (Paketti-idea jos oli huono.)

Joo, olen typerys ja keltanokka näissä hommissa.
 
os oot ite myyntipaikalla myymässä,ni ota pahvilaatikoita ja viikkaa niihen nätisti aina saman koon vaatteet(tai esim.80/86cm),laatikon kylkeen lappu mitä kokoa niis on.
Ja viel helpompaa on kaupanteko jos kyseiset vaatteet ois kaikki saman hintasia.

Ja kyl kirppareil menee isommatkin kaupaks jos hinta on kohdallaan.Kovin kallista tuskin menee,luulisin et ei ihan älyttömiä kukaan kirpparille varaa rahoja mukaan.
 
vieras
Kannattaa laitta pöydille jotain kovempia esineitä. Jos lyöt sen pöydän täyteen vaatetta, se menee päivässä niin sekaisin, että suurin osa niistä jää myymättä. Eli naulakkoon roikkumaan vaatteita + sitten ne seinät myös kannattaa asetella vaatteilla, koska ne menee hyvin, koska ovat niin tyrkyllä.
Sitten jos lattialle laittaa tavaraa, niin kannattaa jättää niin, että sinne koppiin pääsee seisomaan, koska niitä vaatteita ei saa sieltä käytävältä.
Jos sinulla on suuri määrä vaatteita hinnoilla 10cnt-50cnt ja et saa niitä hyllyyn, niin voit kyllä lyödä pakettiin ne sinne lattialle ja isolla kirjoitat kylkeen, että mitä vaatteita on ja hintaluokka, niin kyllä niitä monesti jaksaa vähän pöllyyttää..

Kaukalosta, että ihan hyvin voi mennä. Isompien tavaroiden myynti on tuurista kiinni, koskaan ei tiedä siis etukäteen onko kenelläkään tarvetta.
 
tarvikkeet menee ihan varmasti.
ite viikkasin limittäin kaikki vaatteet kirppikselle,kävin kyllä jokapäivä oikomassa kun se tossa vieressä oli.ip kirppis siis kyseessä
vein 4 ikean kassillista ja yhden puolikkaan toin kotiin.
sekaset ja liian täyteetn tupatut pöydät ei kiinnosta ainakaan mua,yritä sulkloa henkatreihin niin paljon kun mahdollista jos on semmonen mahis
 
ja me ollaan otettu valokuvia sitten isommista myytävistä tavaroista ja tehty omaan loossiin ilmoitus et tällastakin ois myytävänä ja puh.numerot siihen. säästää tilaa, eikä tarvi roudailla niitä ees taas.
 

Yhteistyössä