Mites niinkuin Arto Satonen ne 100 000 uutta työpaikkaa syntyy?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"Tilastokeskus: Työttömyysasteen trendi 8,2 prosenttia

Tilastokeskuksen työvoimatutkimuksen mukaan työllisiä oli huhtikuussa 18 000 vähemmän kuin vuotta aiemmin. Työllisyysasteen trendi oli 72,5 prosenttia, mikä on 1,4 prosenttiyksikköä matalampi kuin edellisen vuoden huhtikuussa. Työvoimatutkimuksen mukaan työttömiä oli 263 000, mikä oli 41 000 enemmän kuin vuosi sitten. Työttömyysasteen trendi oli 8,2 prosenttia eli 1,2 prosenttiyksikköä korkeampi kuin vuotta aiemmin."

Ei taideta olla lähelläkään sitä 100 000 uutta työpaikkaa...aina kauemmaksi karkaa tavoitteesta.

https://www.sak.fi/sites/default/files/attachments/orpon-purran-hallitus-vie-suomea-kauemmas-pohjoismaisesta-mallista_0.pdf
 
vierailija
Maaliskuun 2024 luku hallitusohjelman kirjaukseen nähden 160 000 miinuksella, tarkoittaa jo 66 mrd euron velanottoa OrpoPurran hallituskauden aikana, eli Valtiovarainministerin arvio 60 mrd euroa lisää valtionvelkaa (152 mrd€ -> 212 mrd€) ei riitä.
 
vierailija
Meni Petterin ja Riikan porvarihallituksen suunnitelmat täysin perseelleen. EK:lta Petterin saamat ohjeet olivatkin vanhentuneet ja Petteri toteutti vain työntekijöiden kurjistamisoperaatiota, kun Ruotsi kahmaisi investoinnit.

Ruotsissa on töitä ja suomalaiset kelpaa sinne töihin, Petterin porvarihallituksen mielestä työntekijöitä pitää vain kurittaa ja rankaista!

Saa Purrakin tottua intialaisiin työntekijöihin, hehhehhehhe.
 
vierailija
Ei kun vaan Ruotsiin, siellä kelpaa suomalaiset leipurit ja leipomotyöntekijät. Leipää menee, kun sinne tulee kymmeniä tuhansia rakentajia ja satoja tuhansia uusia työpaikkoja. Koko Pohjois-Suomi tyhjenee hyvistä suomalaisista työntekijöistä, sairaanhoitajosta, opettajista, lääkäreistä, insinööreistä, suunnittelijoista, rakennusmiehistä jne. Saa haistaa Arto Satonen paskat ja Petteri Orpokin, kun paremmille palkoille siirrytään rajan toiselle puolelle länteen.

Riikalle rahdataan Afrikasta, Lähi-Idästä ja Intiasta suomalaiset korvaavat työntekijät.

Hallitus aikoo kumota työntekijöitä koskevan lain – Liitot: ”Ansioiden menetys voi olla vuositasolla jopa yli 10 000 euroa”
Palkansaajien keskusjärjestöt SAK ja STTK sekä ammattiliitot SEL ja Pro sanovat yhteisessä tiedotteessaan, että leipomoalalla työnantajilla on monia muita aloja vahvempi kannuste teettää työ terveydelle haitallisena yötyönä.
 
vierailija
Ei Satosen tarvitse niitä luoda, riittää että oppositiota vaaditaan konstit 100 000 työpaikan luontiin, ennenkuin alkavat edes keskustella...

160 000 taitaa se vaatimus olla näil hetkil
 
vierailija
"Kansalaispulssi-mielipidemittauksen mukaan luottamus hallitukseen on koko mittaushistorian alhaisimmalla tasolla, kansalaisten usko yhteiskunnan oikeudenmukaisuuteen on heikentynyt voimakkaasti ja luottamus tulevaisuuteen on pudonnut.

– Hallitus ei tarjoa näkymää, jolla talouden syöksylasku pysähtyy, talouden rattaat saadaan pyörimään, työllisyys kohenee ja yhteiskunnallinen vakaus palautuu tasolle, jolla se sivistysvaltiossa on totuttu näkemään.

Hallitus jätti jo viime syksynä tulosopeutuksen työkalupakin ulkopuolelle ja alkoi toteuttaa harkitsemattomia veronkevennyksiä.

Talousoppineet varoittivat tuolloin, että Suomi on ajautumassa kurjistamisen kierteeseen. Kansalaispulssi-mielipidemittauksen mukaan luottamus hallitukseen on koko mittaushistorian alhaisimmalla tasolla, kansalaisten usko yhteiskunnan oikeudenmukaisuuteen on heikentynyt voimakkaasti ja luottamus tulevaisuuteen on pudonnut.
 
vierailija
Tyypillistä kokoomuspasssskaa päosin, kuten työn vastaanoton pitää olla aina kannattavaa", kokkare ei vahingossakaan mainitse että se on sitä riittävällä palkalla, vaan alentaa sosiaaliturvaa, mikä ei ole mitenkään korkea suhteessa verrokkimaihin.
Satoselle tiedoksi, työtä on oikeasti sen verran kuin on kysyntää, eikä passskapalkoilla sitä synny.
 
vierailija
Tuota määrää työpaikkoja ei ole ollut tarjolla edes parhaimpina nousukauden aikoina, saati sitten nyt.
Pelkkää valetta koko homma.
Kyllä täytyy olla pahasti harhainen, kun tuollaisia edes puhuu.
 
vierailija

Yhteistyössä