Likaiset kestovaipat

  • Viestiketjun aloittaja uusi kestoilija
  • Ensimmäinen viesti
ämpärin tai vadin reunalla meillä ihan ilmakuivauksessa, ei haise :)
Ei kannata liottaa niitä.. varsinkaan missään aineessa. Joko umpinainen ämpäri, mutta se haisee. Tai sitten ilmavasti avoimessa astiassa.
 
vieras
Meillä myös ilmavassa pyykkikorissa, kakkavaipat huuhtelen ja puristan vedet pois, pissavaipat vaan suoraan. Yleensä alkaa vähän haiskahtaa juuri kun on koneellisen verran kertynyt. Aluksi kokeilin kannellista ämpäriä, mutta meinasin pökertyä hajuun kun oli pesun aika. Liottaminen oli myös hankalaa puuhaa. Helpointa näin :)
 
Mulla on tuollainen villapussi, toimii hyvin :D ja meidän pikkukoneeseen tulee täytenä just koneellinen vaippoja. Kaikenmoisia olen kokeillut, mutta tämän todennut meille parhaaksi/helpoimmaksi.

http://www.kestovaippakauppa.com/?tuotenaytto&tuote_id=799&avaa=
 
meillä
kannallinen polkuroskakori, mistä saa sen sisäosan kantorivasta nostettua pois...helpottaa meillä, koska vaipanvaihtopiste ja pesukone eri kerroksissa... Sen kokoinen roskis, että saa just koneellisen siitä. Kansi pitää hajut sisällä,mutta pohjassa taas pari reikää, joten ainakaan eivät homehdu sinne heti ;) Eivät ole missään likoamassa siis. Pesen joka toinen päivä.

Oli jossain vaiheessa hajuongelmia (kun ruokavalioon tuli uusia aineita),mutta loppuivat sitten... Siihen auttoi myös pesuaineen vaihtaminen ja pesuohjelman valitseminen semmoiseksi,mikä käyttää hiukan enemmän vettä..
 
Alkuperäinen kirjoittaja Black Sheep:
Pesuhuoneessa kannettomassa ämpärissä. Huuhtaisen vaipat hanan alla käytön jälkeen. Ei meillä ainakaan haise.
Miten usein sä peset ne vaipat? Kyllä muuten yli 1v:n pissavaippakin haisee, jos on enemmän kuin vuorokauden odottamassa pesua.

Ja ne siis meilläkin haisee ainoastaan ennen pesukoneeseen menoa, ei tietenkään pesusta tullessa.

 

Yhteistyössä