Jeps, tosin hullun lehmän seurauksena se on yleensä possua.Alkuperäinen kirjoittaja åboriginaali:Tai nautaa.
Palaakohan se sikainfluenssan seurauksena taas nautavoittoiseksi?Alkuperäinen kirjoittaja m:Jeps, tosin hullun lehmän seurauksena se on yleensä possua.Alkuperäinen kirjoittaja åboriginaali:Tai nautaa.
Ei kun sit ne keksii, et lammaskin on eläin.Alkuperäinen kirjoittaja åboriginaali:Palaakohan se sikainfluenssan seurauksena taas nautavoittoiseksi?Alkuperäinen kirjoittaja m:Jeps, tosin hullun lehmän seurauksena se on yleensä possua.Alkuperäinen kirjoittaja åboriginaali:Tai nautaa.
Ja liki kaikissa karkeissa.Alkuperäinen kirjoittaja MB:No sitähän se jänteitä tai nahanalustaa tai mitä nyt sattuvatkin liimaksi siitä keittävän. Ällöttävä ajatus, mut toimii ku tauti juustokakussa
Jogurteissa ja muissa "hytisevissä" tuotteissa..Alkuperäinen kirjoittaja Timppa:Ja liki kaikissa karkeissa.Alkuperäinen kirjoittaja MB:No sitähän se jänteitä tai nahanalustaa tai mitä nyt sattuvatkin liimaksi siitä keittävän. Ällöttävä ajatus, mut toimii ku tauti juustokakussa
No jogurteissa en ole siihen törmännyt.Alkuperäinen kirjoittaja MB:Jogurteissa ja muissa "hytisevissä" tuotteissa..
On sitä jossain jugurteissa.Alkuperäinen kirjoittaja Timppa:No jogurteissa en ole siihen törmännyt.Alkuperäinen kirjoittaja MB:Jogurteissa ja muissa "hytisevissä" tuotteissa..
Alkuperäinen kirjoittaja mie:mä käytän kyllä aina sellasta liivatetta mikä on tehty valkuaisesta...ei possua siis mun kakkuihin =)
Niin tehdään myös 904Alkuperäinen kirjoittaja Solina83:Mutta tiedättekö sitä että väriaine e120 tehdään ötököistä?
Siis mistä valkuaisesta? Et kai ole sekoittanut valkuaisaineeseen eli proteiiniin, joka otetaan juuri siasta tai naudasta.Alkuperäinen kirjoittaja mie:mä käytän kyllä aina sellasta liivatetta mikä on tehty valkuaisesta...ei possua siis mun kakkuihin =)
Taisikin juuri sekoittaa.Alkuperäinen kirjoittaja Ammattilainen:Siis mistä valkuaisesta? Et kai ole sekoittanut valkuaisaineeseen eli proteiiniin, joka otetaan juuri siasta tai naudasta.Alkuperäinen kirjoittaja mie:mä käytän kyllä aina sellasta liivatetta mikä on tehty valkuaisesta...ei possua siis mun kakkuihin =)