Lihonnut tv:n Bones-sarjan Brennan

  • Viestiketjun aloittaja kyläläilijäukko
  • Ensimmäinen viesti
kyläläilijäukko
Pahasti on päässyt tohtori Brennan (Emily Erin Deschanel) lihavoitumaan, vegaani kumminkin. Mutta taitaa se 40 v. olla kriittinen vaihe naiselle. Joko kuivuu tai tukevoituu.
!1 vuotta sarjaa tehty ja onhan siinä ajassa sutjakas nainen muuttunut. Uusimmissa sarjan osissa on vaatetus kuin suomalaisen naisen keittiöasu. Väritön laaja ja löysä.
 
fiinilady
Mikä ilta se tässä oli kun satuin katsomaan niitä luutohtoreita. Silmään tarttui miten Brennanin sivuprofiili paljasti leuanalusen löysyyden ja tupla-, triplaleuan. Muuten olisi komea nainen, nyt pitäisi skarpata ja tehdä jotain. Jakkupuvussa kun usein sarjassa on, niin nyt on todella löysä ja suora takki. Vyötärö kadonnut.
 
vierailija
Viimeinen tuotantokausi, joten äläkääs ny.
Raskaudet, ikä ja ongelmat palkkioden maksussa vähän voi verottaa terveyttä. Vai mitäs tuumaatta, jos työnantaja viilais palkasta omaan pussiin o_O
 
Jos on totta, että viimeinen tuotantokausi menossa, niin eiköhön ala riittämään. Kyllä 11:sta vuodessa muuttuu kuka vaan. Suurenee tai pienenee. Brennan nyt hieman suureni, mutta nätti edelleen tuimine katseineen.
 

Yhteistyössä