Lihavartaat!

itselläni on marinoitua/maustettua possun sisäfilettä ja jotain paistia.. ajattelin tehdä niistä paloja ja laittaa vartaisiin. Possun lisäksi pitäisi keksiä jotain kasvista. Mielessä on käynyt mm. paprika, herkkusieni, kesäkurpitsa... MUTTA: mitä makua/mausteita/marinadia niihin kasviksiin ettei ne ole ihan mauttomia! KAIKKIA LIHAVARRAS vinkkejä kaivataan! kiitos! Ja siis vielä että LIHA ON MARINOITUA!
 
kokkailija
laitan yleensä erikseen liha- ja kasvisvartaat, kun kypsyvät niin eri aikaan. eli ensin laitan lihavartaat kypsymään ja kun ne on melkein kypsiä laitan uuniin/grilliin kasvisvartaat perään.
kasvisvartaisiin laitan mm. keitettyjä uusia perunoita, paprikan paloja, herkkusieniä, parsakaalinnuppuja(hetki höyrytettynä) ja kesäkurpitsaa.
maustan ne yleensä niin että sivelen oliiviöljyllä ja rouhin päälle mustapippuria ja suolaa, sit joskus myös paprikajauhetta ja chilijauhetta jos tuntuu tulista tekevän mieli.
mukavia grillikelejä :)
 

Yhteistyössä