Jauhelihaperunasoselaatikko
perunamuusia (n.1 kg perunoita)
400 g jauhelihaa
2 dl vettä
suurustetta
viherpippuria
jalapenoa
sipulirouhetta
soijaa
aromisuolaa
kukkakaalia
parsakaalia
Valmista muusi noin kilosta perunoita (ohjejakso 7 / poronkäristys). Kiehauta kukka- ja parsakaali perunoiden keitinvedessä.
Paista jauheliha ja lisää mausteet. Kaada päälle vettä ja suurustetta ja anna kiehua muutaman minuutin...
Sekoita muusi, kaalit ja kastike ja ripottele pinnalle korppujauhoja.
Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 50 minuuttia
löyty yle tv2:n makupalojen sivuilta. ite en oo kokeillu ihan tuolla ohjeella mut kuvittelen et maistuis hyvälle
valkosipulia kannattaa laittaa ainaki, se vaan tuntuu et se kuuluu sinne mausteeks