Lastenvaunut Saksasta?

Onko kellään kokemusta lastenvaunujen tilaamisesta netin kautta esim. Saksasta. Tuttuja merkkejäkin saisi paljon halvemmalla netistä jos uskaltaisi tilata. Onko joku tilannut? Menikö kaikki hyvin? Kuanko joutui oddottamaan? Ym. :/
 
Tilattiin viime keväänä Hartanit pingpong-onlinesta, ja tyytyväisiä ollaan oltu. Toimitusaika oli muistaakseni 8vkoa. Sähköposteihin vastattiin aina nopeasti. Vaunut tuli ehjinä kotiovelle sovittuna päivänä. Hinnassa säästimme noin 200? (tarkkaa summaa en tähän hätään muista).

Siis aivan loisto palvelua ollaan saatu. Eilen tuli ensimmäinen ongelma, kun tavarakorin kiinnikkeet vääntyivät. Pieniä epäilyksiä oli, että saadaanko sieltä takuuna uudet osat tilalle, kun oli enemmänkin omista virheistä johtuva hajoaminen. Eilen illalla laitoin sähköpostia heille, ja nyt oli jo tullut vastaus. Lupasivat lähettää osat postissa ilmaiseksi, ja uskon että näin tekevätkin.
 
Lisäilen vielä, että tilaaminen onnistuu hienosti englanniksikin. Maksoin vaunut etukäteen heiltä saamani tilausvahvistuksen tms. mukaan, ja pankissa auttoivat tässä. Vaunut lähtivät Saksasta, kun maksamani summa näkyi heidän tilillään. Pingpong-onlinessa Alv:ksi on ilmoitettu 16%, mutta joutuu maksamaan 22%:n mukaan Suomeen tilattaessa.
 

Yhteistyössä