Lasidildoista ja lasianustapeista kyssäri

  • Viestiketjun aloittaja Kasilulli
  • Ensimmäinen viesti
Kasilulli
Moikka ihmiset.

Olen 40 nainen ja jokainen nainen ennemmin tai myöhemmin törmää kehossaan sellaiseen asiaan kuin hauraat limakalvot. No käynti lekurille ja estring estrogeenirengas emättiin ja kah limakalvot paremmat, kunnes... Otin käyttööni silikoniset seksilelut ja liukkarit joista jotkut eivät sovi yhtään hauraille ohuille limakalvoille (auts sitä kirvelyä ja polttelua).
Luin sitten jenkkipalstoja ja siellä naisväki intoilee lasidildoista ja tapeista. Sileitä, hajuttomia, helppoja pitää puhtaana ja kaikki liukkarit sopivat.

No menin ja tilasin pari sellaista, mutta haluaisin kuulla kokemuksia kyseisistä kapistuksista.

Lovehoneyn nettikaupassa oli ainakin jotain 650 innostunutta ja positiivista arvostelua joten ei kai ne lasidildot ihan kauheita ole.

Kertokaa, jakakaa kokemuksenne. Itsekin jaan kunhan dildit ja tapit saapuvat.
 
Lasionparas
Hyviä ovat. Voi vaikka käytön jälkeen heittää tiskikoneeseen. Ovat samaa matskua kun pyrex lasivuoat. Peffaleikeissä lasiset on parhaita. Ja nää lasiset on käytössä ikuisia, ellei ny sitten viskaa täysiä kiviseinään, sitten saattaa särö tulla. Parasta on jämäkkyys, muotoilu ja se että mikä vaan liukkarit käy. Itte käytän kookosöljyä ja lasisen kanssa riittää vähempikin. Jos nyt jotain miinusta hakemalla haetaan, niin näillä ei voi vaan runnoa menemään. Lasi kun ei jousta. Toki sitten kun tulee tutuksi lasisen dildo kanssa niin voi kanssa aika rajuksikin heittäytyä. Mutta alussa kannattaa ottaa rauhallisesti. Mutta ei mulla muuten tuu mitään negistä mieleen. Limakalvoystävällinen, ikuinen, hygieeninen, persehommissa must, hiljainen käyttää, kunnes tulee iso O, sitten ei niin hiljainen. Näitä saa vaikka millaisia. Ja niin kauniitakin että kehtaa jättää esille. Joten ei mennyt rahat hukkaan jos lasidildo tilasit.
 

Yhteistyössä