Lapseni on ällöttävä :(

  • Viestiketjun aloittaja "kolmen äiti"
  • Ensimmäinen viesti
"kolmen äiti"
10-vuotias tyttömme haisee pahalta,haju tulee käsistä,epäilen hänen kaivelevan takapuolta,koska haju on sellainen :( Tätä on jatkunut jo pidempään,ollaan puhuttu asiasta,mutta välttelee tietysti arkaa aihetta..Käy suihkussa miltei joka ilta,vastahakoisesti.Pikkareitakin kehoitan vaihtamaan aamuin illoin..Mikään ei vaan auta..Huoneensa haisee hirveälle,tietsikan hiiri haisee,tukkakin haisee..Ei pese oma-aloitteisesti käsiään vaan aina saan käskeä pesulle..Olen antanut neuvoja,että jos kutisee ja tekee mieli raapia niin menee vessaan ja pesee kädet huolella sen jälkeen,mutta sekään ei ole auttanut.Lääkäriin ei kuulemma lähde asiasta puhumaan,mutta kai voin pakottaa?Tämä alkaa olemaan jo niin stressaavaa ja pelkään,että milloin koulukaverit alkavat kiusaamaan.Lääkäri varmaan passittaa jonnekin psykiatrille,kun jonkinlainen pakkomiellehän tuo kaivelu on varmaan jo ja,kun ei itse hygieniastaan välitä yhtään..Hävettää,huolettaa ja surettaa :(
 
"aloittaja"
Ei anna katsoa,näkyykö matoja tai muuta,mutta itse sanoo,ettei ole..Ummetusta on kyllä ollut aika usein,koska syö huonosti kuituja..Epäilenkin,että peräsuolesta "vuotaa" ummetuksen vuoksi..
 
....
Levolacia jos on ummetusta! Ja opeta pesemään peppu käsisuihkulla kakkaamisen jälkeen. Ja varmuudeksi se kihomatolääke jos ei kerran selvyyttä muuten tule. Ei sen anto haittaa.
 
"aloittaja"
Hiivakin voisi ola mahdollista,on kovin makean perään ja sehän lisäisi hiivan muodostusta..Lääkäriinhän se on mentävä,säälittää vaan kun toista niin hävettää..:(
 
"vieras"
Lääkäriin. 10-vuotias on kuitenkin vielä lapsi ja sinä huoltajana päätät millon on aika mennä lääkäriin. Jos ei muuten halua niin pelottele vaikka tolla että kaveritkin kohta kaikkoaa kun haiset aina pahalle..
 
"hohhoijaa"
Missä on maalaisjärki äideillä??? Taitaa olla muutenkin pumpulissa kasvatettu lapsi... Kyllä tuollaiseen on puututtava ja heti lääkärille! Mitä se haittaa jos hävettää? Ei siihen kuole... Valitettavasti vanhempien tehtävä on tuottaa lapselle myös pettymyksiä ja opettaa ettei elämä aina mene niinkuin lapsoset haluavat.
 
"vieras"
Tottakai viet lapsen lääkäriin ja lääkärissä olet tukena ja turvata niin paljon kun lapsi tarvitsee. Varmaan lapsi itsekin miettii mikä häntä vaivaa ja se luo turvattomuutta.
 
"just"
Ei suinkaan sinun lapsesi ole ällöttävä, vaikka vaiva ehkä onkin ja siihen on varmasti paranemiskeino, kunhan hoidat asian eteenpäin. Miten voi sanoa lapsesta tuolla tavalla...
 
"aloittaja"
En sano koskaan lapselleni,että hän on ällöttävä,enkä oikeasti edes ajattele niin..Tuo oli vaan otsikko,eikä perustu omaan ajatteluuni..Olisin voinut laittaa lainausmerkkeihin tuon sanan tai ei ollenkaan..
 

Yhteistyössä